Dugovečni parovi ih se drže

20 pravila ljubavne Biblije: Da vam veza traje večno!

Ako želite da odnos između vas i vašeg partnera bude savršen i, što je najvažnije, da traje večno, oboje se pridržavajte ovih 20 ljubavnih pravila
Ljubav i zavođenje
16:22h Autor:
20 pravila ljubavne Biblije: Da vam veza traje večno!
Foto: Shutterstock

Ljubav je prekrasna stvar koja veže dvoje ljudi. Ako želite da odnos između vas i vašeg partnera bude savršen i, što je najvažnije, da traje večno, oboje se pridržavajte ovih 20 ljubavnih pravila koje su sakupili srećni parovi, a koji garantuju večnu sreću.

Kako da privučete najboljeg prosca: Kinezima uspeva već hiljadama godina!

1. Nikada ne zaboravljajte da pitate partnera kakav mu je bio dan. To će da mu pokaže da vam je stalo.2. Svađe su ponekad samo svađe, ne moraju da uzrokuju raskid ni ozbiljne probleme.3. Veza dolazi s obvezama. Ponekad nećete da uživate u stvarima u kojima uživa on, ali vredi da istrpite, ako ga čine srećnim.4. Budite otvoreni o stvarima koje vam se ne rade ili vas ne raduju. Iskrenost je važna.

5. Mala iznenađenja vašem partneru mogu da znače mnogo.6. Ne forsirajte druženja koja nisu prijatna za oba partnera. 7. Obavezan poljubac pri dolasku kući, obavezan poljubac na rastanku.8. Ponekad otkažite neke dogovorene obaveze i provedite vreme zajedno.9. Poštujte njegovu porodicu kao da je vaša.

Mislite da vas svekrva ne voli? Evo kako da se uverite da li ste u pravu!

10. Recite "volim te" kad god se setite. Ne možete da preterate.11. Ljubite se kad god poželite. S poljupcima ne možete da preterate.12. Preuzmite njegove obaveze u kući ako je umoran ili zauzet poslom.13. Ne pravite uvredljive šale na njegov račun, posebno ne pred drugima. Poštujte jedan drugoga.14. Dođite uvek na vreme. Brojne svađe se događaju upravo zbog toga.

15. Branite ga ako drugi pričaju loše o njemu. Vi ste njegova polovina.16. Uvek se dogovarajte oko svega. 17. Odgovarajte mu na pozive i poruke, makar i sa zakašnjenjem.18. Ne svađajte se dok ste na odmoru. Iskoristite svaki lepi trenutak za pozitivne stvari.19. Uvek budite spontani. Ako glumite, to će se i te kako primetiti.20. Volite se bezuslovno! To je toliko jednostavno.

Proslavili 30 godina braka: Tajna njihove sreće će vas oduševiti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs