Astro prognoza

Veliki finansijski horoskop za septembar 2018: Vreme je za razrešavanje dugova!

Ovnovi treba da pokrenu najambicioznije planove, dok Ribe treba pažljivo da raspolažu sredstvima

Zanimljivosti 01.09.2018. - 17:42h Autor: Tarot horoskop
Finansijski horoskop za septembar 2018, Foto: Shutterstock

VAGA

 

Venera, vladar Vage, ulazi u kuću zarađenog novca 9. septembra 2018. godine i pridružuje se Jupiteru. Bićete svesniji svoje vrednosti u poslovnom svetu, samopouzdaniji, ali istovremeno ćete odmeravati po lestvici materijalnih vrednosti. To znači da ćete preterati sa trošenjem, misliti kako je sve dozvoljeno i kako sebi možete priuštiti bilo šta, koliko god koštalo. Ali, nakon početne euforije šopinga osetićete gorak ukus onog nakon, a to je prazan novčanih i novi dugovi. Osim toga mogli bi imati iznenadne troškove za dom ili rođenje deteta. Delujte promišljeno, proverite s kojim iznosom raspolažete i tražite akcije pri kupovini. Tako se nećete uvući u dugove. Porodica će pripomoći ili ćete imati dobit kroz nekretnine. Porodica može pomoći i da ostvarite promene, da bolje upravljate svojim troškovima i da otplatite barem jedan dug. Neke Vage mogu imati problema sa bankom zbog neisplaćenog duga ili neplaćenih računa. Budite oprezni i nećete se naći u kritičnim situacijama. Neke Vage ugodiće članovima porodica i kupiće voljenima darove. Septembar je povoljan mesec za traženje povišice na poslu ili pronalazak bolje plaćenog posla.

 

ŠKORPIJA

 

Najbolje rezultate ostvarićete kroz zajedničke projekte i timski rad ili saradnjama sa većim firmama, kroz promovisanje posla putem interneta, učestvovanje u humanitarnom radu i pomaganju. Prolazak Sunca kroz 11. kuću Škorpije, zajedno sa Merkurom u periodu od 6. do 22. septembra ukazuje na dobit kroz poslovno usavršenje. Može se raditi o materijalnoj dobiti, ali prvenstveno je povezano sa vašim ugledom. Imate na svojoj strani osobe koje vas štite i podržavaju i koje znaju kako pogurati i unaprediti vaš posao. Mars, vladar kuće posla Škorpije 11. septembra ulazi u kuću porodice, doma, emotivnih temelja i transakcija vezano za nekretnine. Napet aspekt koji Mars pravi s Venerom i Uranom, pokazatelj je emotivnog stresa i tereta zbog nekih poslovnih događanja ili zato što nemate posao. Neke Škorpije moraće da rade od kuće zbog nekih zdravstvenih poteškoća. Finansijski, bićete uspešni, ali najpre zato što ćete zrelije raspolagati sredstvima koje imate i trošiti mudrije. Prilike za zaradu novca stalno će se ukazivati, posebno u drugom djelu meseca, pa je dobra ideja da odvojite nešto novca na stranu, umesto da to potrošite. Ako nakon 23. septembra, budete imali neočekivanih troškova vezano za dom ili porodice, savetujemo da ne kupujete najskuplje predmete, nego ono što možete priuštiti.

 

Najveće zavodnice Zodijaka: Žene iz ova 3 horoskopska znaka su muškarcima neodoljive!

Finansijski horoskop za septembar 2018
Finansijski horoskop za septembar 2018foto: Shutterstock

STRELAC

 

Septembar 2018. godine je povoljan mesec za ispunjavanje profesionalnih i novčanih ciljeva Strelaca. Stariji projekti će se ponovo pokrenuti ili ćete dobiti novac za koji ste mislili da ga nikada nećete dobiti. Kuća zarađenog novca Strelca izgleda puno bolje nakon 6. septembra kada Saturn kreće direktnim hodom i obećava materijalnu stabilnost. Odličan je period za popravljanje finansijske situacije. Koncentrišite se na pronalazak novih priliva novca. Merkur se pridružuje Suncu 5. septembra u 10. kući Strelca (karijere i društveno - profesionalnog ugleda), kojom vlada i kroz koju prolazi do 22. septembra. Ali, Merkur vlada i kućom partnerstva, što znači da tokom septembra možete ostvariti dobra i profitabilna partnerstva ili ukazuje na sklapanje novih prijateljstva sa osobama koje vam na neki način mogu pomoći da ostvarite napredak u karijeri. Pri napredovanju koristit će vam i privatni izvori. Ako ste nezadovoljni poslom kojim se bavite ili ako nemate posao, uskoro bi mogli naći nešto motišuće, nešto što vam se sviđa, posao u kojem možete uživati i kroz koji ćete imati veću slobodu kretanja. U drugom delu meseca pripazite malo na egoističan dar govora, gledanje sa visine ili izazivanje verbalnog sukoba.

 

JARAC

 

Saturn, vladar Jarca, nastavlja direktnim hodom 6. septembra 2018. godine. Ta energična promena pomaže vam da jasnije vidite svrhu, ponovno procijenite privatne i poslovne ciljeve, da prevladate s lakoćom niz prepreka, što se činilo nemogućim. Merkur, planeta koja vlada kućom posla Jarca i Uran, planeta koja vlada kućom novca Jarca, dio su Velikog trigona. U Veliki trigon uključeni su Saturn i Sunce (do 23. septembra) i govore o povoljnom periodu za razvoj posla i poboljšanje finansija. Venera, planeta koja vlada karijerom Jarca i društveno - profesionalnim ugledom, ulazi u kuću društvenog života Jarca 9. septembra i pomaže vam da shvatite da bez saradnje sa drugima i zajedničkih snaga nema uspeha. Samo bi potrošili previše vremena i sredstava i ne bi ostvarili uspeh kakvom se nadate, zato se koncentrišite na zajedničke projekte i oko sebe okupite pouzdane osobe. Venera vam donosi uspeh kada se radi o novcu, popularnosti i neočekivanoj dobiti kroz poslovne poduhvate. Sa druge strane, napet aspekt Venere i Marsa, koji ulazi u kuću novca Jarca 11. septembra, i Urana, vladara kuće novca Jarca, ukazuje na troškove zbog ostavljanja utiska na druge. Izbegavajte financijska nagađanja i rizična ulaganja. Odluke nemojte naglo donositi i nemojte se vraćati na stari obrazac upravljanja finansijama. Mogli bi imati neočekivanih troškova na dom i porodice. Vreme je da dokažete da možete to rešiti na realan i pragmatičan način.

 

Horoskop otkriva sve mane vašeg partnera u vezi: Lavovi ponižavaju, Strelčevi misle samo na sebe!

Finansijski horoskop za septembar 2018
Finansijski horoskop za septembar 2018foto: Profimedia

VODOLIJA

 

Profesionalno i finansijski, stvari uopšte nisu loše, premda tokom prve polovine septembra 2018. nećete to tako videti, zato što od sebe i drugih očekujete previše. Možda očekujete preveliku dobit od zajedničkog posla u koji ste ulagali sredstva. Jupiter, smešten u kući karijere i društveno - profesionalnog ugleda, pravi harmonične aspekte tokom septembra 2018. godine. Sjajne rezultate bi mogli ostvariti u poslovnom životu, ali može doći i do iluzija raskoši ili bi mogli davati neutemeljena obećanja. Dobra vest je da ćete imati pomoć uticajnih ljudi, ali nemojte zaboraviti na iskrenost, zakone i moral. Mars se direktnim hodom vraća u Vodoliji i aktivira Južni čvor, što može doneti agresivne postupke, sebičnost i da se radi sve što se poželi bez razmišljanja o tome kako se drugi osećaju. Dobra vest je da imate puno energije, pa tu energiju možete usmeriti u posao, investicije i razradu strategija koja će vas povesti, ako ne u smeru profita, tada zasigurno u smeru razrešavanja dugova.

 

RIBE

 

Septembar nije povoljan mesec za partnerstva, sve dok ste skloni idealizovanju i predstavljanju sebe samog u svetlu heroja. Pred vama je hladan tuš i neprijatno buđenje, još više od Saturnova direktnog hoda, 6. septembra, u vašoj kući društveno - profesionalnih grupa i težnji. Nemojte zanemariti savete osoba koje imaju više iskustva od vas, čak iako vam na prvu deluju neprijatno. Neobično je to što ćete se tokom septembra više istaknuti kroz timski rad i zajedničke zadatke i projekte. Ako ste nezaposleni, potražite posao sa više zaposlenih. Određene poveznice s inostranstvom mogu biti od važnosti i mogli bi se prijatno iznenaditi nakon perioda sukoba. Ali, za neke Ribe će biti bolje raskid poslovnih veza sa inostranstvom koje su se pokazale neisplativim i pogrešnim. Finansijski, situacija se može zakomplikovati povratkom Marsa, vladarem novca Riba, u vašu 12. kuću, blizu Južnog čvora. Mogli bi napraviti veće greške u donošenju finansijskih odluka, uprkos činjenici da će biti sve više prilika za zaradu. Možda će vas dočekati stariji dugovi, ali barem ćete ih moći otplatiti, ukoliko budete oprezni i ne potrošite novac na bespotrebne stvari. Na primer, odlučićete se za više putovanja ili trošiti više nego što možete priuštiti. Savetujemo da pažljivo raspolažete sredstvima.

 

Mesečni horoskop za septembar 2018: Nikad teži period za čak 7 znakova!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...