ASTROLOGIJA OTKRIVA

Horoskop otkriva sve mane vašeg partnera u vezi: Lavovi ponižavaju, Strelčevi misle samo na sebe!

Neki od nas su nagli, drugi principijalni, treći previše posesivni… Sve su to osobine koje su podnošljive, ali ako pređu u krajnost, naše ponašanje može ozbiljno da ugrozi odnos s partnerom

Sex 24.07.2018. - 20:28h Autor: 24sata.hr
Foto: Shutterstock

Kada u vezi ili braku nešto zaškripi, mnogi ne žele da uvide koliko su greškama i lošim ponašanjem prema partneru doprineli napetostima u odnosima.

 

Treba imati hrabrosti pogledati u ogledalo istine i suočiti se sa sopstvenim slabostima. Astrološki kritički osvrt na vaše i partnerove najčešće greške i propuste pomoći će da poboljšate ljubavne odnose.

 

Ovnovi su slepi na partnerove potrebe

 

Ovnovi znaju da budu egocentrični i nedovoljno tolerantni prema voljenoj osobi. Partneru teško priznaju da je u pravu, a to ga može povrediti i učiniti da se oseća neravnopravnim.

 

Ovnovi misle da, kada njih nešto zanima, to podjednako zanima i partnera ili, ako nešto sami jako žele, da to i partner mora jako želeti. Katkad su slepi za želje voljene osobe ili nemaju strpljenja.

 

Zbog nagle i kapriciozne prirode pre će se posvađati nego mirno saslušati šta partner želi da im kaže. Kad ne bi bili toliko sebični i kad bi bili tolerantniji, sklad bi sigurno bio veći.

Bikovi se ugnezde u bračnu rutinu

 

Bikovi se u dugim vezama prebrzo ulenne. S vremenom, a da toga nisu ni svesni, odnos postaje monoton. Kad se jednom ugnezdi u rutinu, teško ga je naterati da se pomakne.

 

Takvo ponašanje očekuje i od partnera, ali ako on voli društvo i izlaske, Bikova sebičnost i inercija mogu da naruše odnos. Zbog materijalističkih pogleda na život nema puno sluha za emotivnog partnera, koji bi možda bio srećniji uz više nežnosti nego uz Bikove skupe poklone.

 

Greši jer smatra da partnera više ne treba šarmirati ili ga izvesti u društvo, nego misli da su miran život i bogata trpeza dovoljni.

 

Blizanci su ironični i kritični

 

Njihova prevrtljiva narav velika je prepreka u ostvarenju stabilne veze. Brzopleti su i nestrpljivi pa partneru često ne dopuste da završi misao, nego ga odmah prekidaju i počinju razgovor o nečem trećem.

 

Iako im se mora priznati lucidnost i naglašeni intelekt, većina njij je ironična i vole da budu mentalno nadmoćniji od partnera, kojem spočitavaju mane ili greške, a svoje ne vide.

 

Znaju da budu hladni i proračunati pa druga strana može da bude zakinuta za nežnost. Kako im u ljubavi glavni izazovi nisu erotika i seks nego intrigantan i duhovit razgovor, ceniće partnera dok god ima živaaca da ga sluša.

 

Rakovi su u vezi često preemotivni i osetljivi

 

Emotivni Rakovi stalno traže dokaze ljubavi pa partneru mogu da postanu dosadni. Njihova uvredljiva priroda nešto što bi se uz malo samokontrole moglo dovesti u red, ali zbog preterane osetljivosti svaku kritiku doživljavaju lično.

 

Rak se zna danima ljuti i ne razgovara s partnerom dok ovaj treba da nagađa čime ga je uvredio. Kad bi više komunicirali i otvorenije iznosili šta im smeta, a manje se osećali uvređenima, bilo bi manje nesporazuma.

 

Lavovi vole da ponižavaju i naređuju

 

Ponosni Lavovi ‘pate’ od odsutnosti samokritike i zato, kad nešto krene nizbrdo, gotovo će uvek okrivljavati partnera. Greši kad očekuje da ga partner u svemu mora podržavati i diviti mu se, a nije svestan da nije savršen.

U porodičnom životu voli da je njegova reč poslednja, a kako voli da naređuje, partner može da se oseća neravnopravnim. Lavovi znaju da budu prepotentni i samodovoljni, mogu postati vrlo gordi, razdražljivi i protivrečni pa odbijaju dobronamerne savete.

 

Partnera zna da ponize kako bi se osećali važnijim pa se voljena osoba zaista može osećati jako loše. Lava nemojte kritikovati pred ljudima, jer će postati besni.

Device cepidlače i kritikuju

 

Zbog potrebe da u životu sve doživljavaju racionalno, vrlo su teški i zahtevni partneri. Znaju da budu kritični i kroz lupu da posmatraju sve partnerove greške pa  im onda prigovaraju.

 

Najviše greše što sebi daju pravo da kritikuju, a ako druga strana pokuša da ih upozori na propuste, reaguju svađom i uvredama. Često nezadovoljna Devica očekuje da je partner savršen, što drugoj strani može da postane prava noćna mora.

 

Nikad nisu zadovoljni, padaju u mračna raspoloženja i ne trpe kad je partner veseo ili život gleda s dozom hedonizma. S Devicom treba da imati debele živce.

 

Vage ne ispunjavaju obećanja

 

Nestalne Vage nisu svesne kolike glavobolje mogu da zadaju partneru zbog obećanja koje ne ispune. Ne čine to namerno, ali često im se ne da ispune što su obećale. Zbog potrebe za komforom i lagodnim životom sa što manje obaveza pre su ogroman teret nego ravnopravan partner.

 

U dužim vezama Vaga zna toliko da se opusti da će dopustiti sebi da na ljubavne sastanke kasni i pola sata, a oni koji su u braku, redovno zaboravljaju partnerov rođendan ili godišnjicu braka. I njihova neodlučnost je kamen spoticanja pa danas partneru kažu jedno, sutra drugo.

 

Škorpije su sumnjičavi i sarkastični

 

Posesivne Škorpije očekuju potpunu predanost, vernost i pokornost. Nije ni svestan kakvu bol može da nanese partneru kad ga svako malo podseća na ljubavne veze pre njega ili kad počne da sumnja da mu je partner neveran jer s posla nije odmah došao kući.

 

Škorpije imaju takvu prirodu da uvek sumnja da se protiv njega sprema urota, postaje ljubomoran i pun crnih slutnji. Zbog sarkastične prirode zna da se osveti  partneru, posebno ako ovaj ne “igra” kako je to Škorpija to zamislila.

Mrzovoljom i neveselim mislima namerno prenosi loše raspoloženje na voljenu osobu, a beskrajnim analiziranjima partnerovog ponašanja nesvesno ruši odnos i guši ljubav.

Strelčevi skitaju i i misle samo na sebe

 

Optimistični Strelci ne mogu da shvate partnerova loša raspoloženja i umor pa ih najčešće pogrešno tumače. Kako su pokretljivi i društveni, preteruju u izbivanjima iz kuće i ne pitajući partnera da li želi možda da ide s njim. Imaju li pored sebe tradicionalnog partnera, katkad nisu svesni koliko skitnjama mogu da povrede drugu stranu.

 

Ako partner nije dovoljno intelektualno potkovan, znaju da budu grubi i da ga ponižavaju ga pred drugima. Strelac zna rečima nesvesno da povredi partnera. Spontano uživa u ljubavi i, sve dok je ne doživi kao opterećenje, opstaće u odnosu.

 

Jarci su prestrogi i cinični

 

Emotivno zakočeni Jarci previše ozbiljnim poimanjem života mogu nesvesno da guše partnera. Očekuju potpunu partnerovu odanost, a kako su sumnjičavi, ne treba im puno pa da partnera počnu optuživati za neveru.

 

Nemaju puno smisla za šalu, zlovoljni su i teško im je ugoditi. Mrze nerad i nedisciplinu, što ih može pretvoriti u prave tirane pa ne podnose kad se partner odmara.

 

Strogoćom i cinizmom može da počne da odbija partnera od sebe i, ako ga sasvim odbije, još mu nije jasno zašto se to dogodilo. Kako večno strahuje od neimaštine, gomila novac u bankama, a voljenu osobu daruje na kašičicu.

Vodolije su nestalne i hirovite

 

Slobodoumne Vodolije kao da su operisane od ljubomore pa partneru daju punu slobodu, što može prilično da ga zbuni. Kao zakleti protivnik braka i borac protiv konvencija, Vodolija dopušta sebi različite hirove pa partneru ne ostavlja utisak pouzdane i odgovorne osobe.

 

Kako ga materijalna strana života previše ne zanima niti ceni novac, u zajedničkom životu ne pokazuje osećaj za imovinu ili stvaranje pa partner gubi osećaj sigurnosti.

 

Hirovitošću i nepredvidivim ponašanjem zna da uvredi partnerova osećanja, posebno ako je mnogo prizemljeniji od njega.

 

Ribe teraju inat i posežu za lažima

 

Uvredljive i sklone promenama raspoloženja, Ribe mogu itekako da zagorčaju život partneru. Retko će priznati da su pogrešile i tada teraju inat, a prkosnom će ćudljivošću partneru namerno uskratiti normalnu komunikaciju.

Mogu biti nagle i histerične pa voljenu osobu mrcvare kapricioznim ponašanjem. Nisu od reči, a posegnuće i za lažima, u koje se još dublje upetljaju.

 

Često ne održe obećanje, a izbegavanjem obaveza mogu da nerviraju partnera. Partnera stalno prate u stopu, što mu može jako zasmetati. Nemaju mnogo smisla za ekonomiju pa previše troše na nevažne stvari.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...