Astro prognoza

Veliki finansijski horoskop za septembar 2018: Vreme je za razrešavanje dugova!

Ovnovi treba da pokrenu najambicioznije planove, dok Ribe treba pažljivo da raspolažu sredstvima

Zanimljivosti
Autor:
Finansijski horoskop za septembar 2018, Foto: Shutterstock

OVAN

 

Septembar 2018. godine je mesec koji donosi dobre rezultate u poslovnom životu i bolju zaradu. Prve dve dekade meseca su obećavajuće. Donosićete važne odluke i odlučno ćete koračati prema većoj materijalnoj stabilnosti. Sredstva sa kojima raspolažete koristićete mudrije i postićićete veću učinkovitost, inspirisaćete okolinu i pokazati se tako u poslovnom i društvenom životu. Tri kuće materijalnog dobra, posla i novca Ovna podržane su Velikim trigonom u zemljanim znakovima, koji uključuje Urana (u Biku), Saturna (u Jarcu), Sunce (u Devici do 23. septembra) i Merkura (u Devici, u periodu od 6. do 22. septembra). Mars, vladar Ovna, isto tako prolazi kroz vašu kuću karijere i društveno - profesionalnog ugleda, do 11. septembra. Izdržljivi ste, imate puno snage i dobru koncentraciju na detalje, posebno nakon 6. septembra. Vreme je da pokrenete one najambicioznije planove i da delujete odlučno kako bi ostvarili dugo željene ciljeve. U profesionalnom životu ukazaće vam se puno novih prilika. Savršeno je vreme za razvoj vlastitog posla i dobijanje pozajmica. Ako ste nezaposleni, sreća je na vašoj strani tokom septembra 2018. godine. Izražavaćete se sa lakoćom i znaćete šta treba i kada treba da kažete. Briliraćete u pregovorima! Doradite CV i šaljite ga na što više mesta. Na razgovore krenite bez oklevanja i pregovarajte o uslovima. Nakon 11. septembraa savetujemo da više pažnje posvetite zajedničkim projektima ili dobrima.

 

BIK

 

Veliki trigon u zemljanim znakovima, kojeg prave Uran (smešten u Biku), Saturn (u Jarcu), Sunce (u Devici do 23. septembra) i Merkur (u Devici u periodu od 6. do 22. septembra podržavaju vaše kuće ličnog razvoja i kreativnosti. Planete koje prave Veliki trigon povezane su s novcem i karijerom Bika i zato na ta područja trebate usmeriti pažnju, jer možete ostvariti veliki uspeh. U ovom periodu vaši se talenti mogu pokazati u najboljem svetlu, kao i proizvodi koje želite plasirati na tržište ili usluge koje nudite. Ako vodite vlastiti posao, moći ćete da ostvarite dobre dogovore. Harmoničan aspekt između Jupitera i Plutona, jačeg je uticaja u periodu od 6. do 18. septembra i ukazuje na dobit kroz saradnju sa inostranstvom, partnerstva, oglašavanje, obrazovanje ili pravna pitanja. Mars kreće direktnim hodom 11. septembra 2018. godine u kući karijere i društveno - profesionalnog statusa Bika. Budući da je u blizini Južnog čvora, može doći do kašnjenja ili ponavljanja grešaka iz prošlosti kada se radi o poslovnim saradnjama. Pazite na koji način razgovarate s poslovnim partnerima, kolegama, saradnicima i slično. U drugoj dekadi meseca može doći do blokada u komunikaciji. Obratite pažnju na ono što vam drugi govore. Merkur, vladar novca Bika, 22. septembra ulazi u kuću posla, u pratnji Sunca 23. septembra. Na poslu ćete ostaviti dobar utisak ili, ako tražite novi posao, imaćete sjajne izglede da ga i dobijete. Nadređeni će tražiti više od vas, pa ćete osećati pritisak i stres, ali finansijski rezultati će biti jako dobri, posebno ako pokažete volju i predložite svoje originalne ideje.

 

Astro upozorenje: Za ova 3 horoskopska znaka septembar 2018. će biti najteži mesec!

Finansijski horoskop za septembar 2018
Finansijski horoskop za septembar 2018foto: Shutterstock

BLIZANCI

 

Septembar je povoljan mesec za posao i novac. Moći ćete si priuštiti nešto što želite kupiti duže vremena. Veliki trigon koji prave Uran (smešten u Biku), Saturn (u Jarcu), Sunce (u Devici do 23. septembrai Merkur (u Devici u periodu od 6. do 22. septembra), uključuje jednu od kuća Blizanaca koju povezujemo sa novcem. Jupiter, smešten u kući posla Blizanaca, pravi harmoničan aspekt sa Plutonom (smešten u kući zajedničkih dobara Blizanaca, računa i nasleđa). Pluton vlada kućom posla Blizanaca, a kroz aspekt sa Jupiterom ukazuje na to da ćete za uloženi trud biti nagrađeni, priliv novca voljene osobe će se povećati ili ćete ostvariti značajnu dobit kroz saradnju (zato što Jupiter vlada kućom partnerstva Blizanaca). Na poslu ćete dobiti bonus ili nagradu ili ćete biti u dobroj prilici za pregovore o povišici ili dodatnoj zaradi. Ako sa sadašnjim poslom niste zadovoljni, naći ćete alternativu. Ako ste nezaposleni, tokom septembra imate šansu za pronalazak novog posla. Važno je da probate, da date ono najbolje od sebe. Zemljani znakovi pomažu pri stabilizaciji stvari uopšteno, a to znači da ćete poboljšati svoje finansijsko stanje, čak iako imate dugova ili neočekivanih troškova. Za neočekivane finansijske poteškoće brzo ćete naći rešenja.

 

RAK

 

Mars, planeta koja vlada karijerom Raka, vraća se u 8. kuću Raka 11. septembra 2018. godine. To je kuća koju povezujemo s novcem (resursi, sredstva, dobit, pozajmice, računi). Možda je ovo najbolje za Rakove koji rade u bankama, ali i za one koji žele dovesti u red navike vezano za novac, trošenje, dugove itd. Tokom septembra imaćete priliku da promenite sve ono sa čime ste nezadovoljni i što vam zadaje glavobolje još od maja. Novac može postati razlog za svađe, posebno kroz zadnje dve dekade meseca. Imajmo na umu i to da je Mars oko Južnog čvora, što ukazuje na mogućnost ponavljanja grešaka vezano za finansije. Budite na oprezu sa svim što ima veze sa online transakcijama, virtualnim novcem i finansijskim nagađanjima. Ako tražite promaknuće, mogli bi se suočiti sa poteškoćama i naglim preokretima. Na primer, u rukovodstvu može doći do naglih promena i shvatićete da više niste predviđeni za promaknuće. Ne upuštajte se u intrigantne stvari i nemojte tražiti brz i lak novac. Budući da je Jupiter, vladar vaše kuće posla, u kući kreativnosti i zabave, ako idete na godišnji odmor, mogli bi posao poneti sa sobom. Neki Rakovi mešaće posao i zabavu.

 

Ljubavni horoskop za septembar 2018: Druga polovina meseca donosi velike promene!

Finansijski horoskop za septembar 2018
Finansijski horoskop za septembar 2018foto: Shutterstock

LAV

 

Saturn, vladar kuće posla Lava, prisutan u istoj kući, kreće direktnim hodom 6. septembra i pravi Veliki trigon u zemljanim znakovima s Uranom, Suncem i Merkurom. Ovaj astrološki sklop planeta podržava materijalno - profesionalne kuće i donosi sjajne mogućnosti za vaš profesionalan život. Mars, vladar kuće karijere Lava, u direktnom je hodu, što znači da možete ostvariti dobar napredak na poslovnom planu, možda posao koji duže vremena želite sada postane dohvatljiv ili će na sadašnjem poslu doći do povoljnijih uslova, posebno kada se radi o odnosima sa nadređenim osobama. Sa lakoćom ćete se naći u centru pažnje, isticati se, ali to neće proći bez rasprava i poteškoća, posebno u drugom delu meseca. Sklonost izazivanja autoriteta neće vam koristiti. Svoje mišljenje iskazujte na manje agresivan način i kontrolišite emocije. U suprotnom može doći do raskida veza i propadanja poslovnih dogovora. Prolazak Sunca kroz vašu kuću priliva novca, do 23. septembra, uz pratnju Merkura do 22. septembra, povoljno je za finansije, koje se mogu popraviti. Ipak, može doći do troškova za uređenje vašeg doma. Ovog puta budite realniji i nemojte dopustiti da vas privuku luksuzni predmeti.

 

DEVICA

 

Merkur, planeta koja vlada karijerom Device, je u Devici do 22. septembra. Na prvom mestu biće raščišćavanje profesionalnog života, napredovanje ili izbor novog profesionalnog smera. Bićete bolji no ikada u pregovorima i razrešavanju opterećavajućih finansijskih problema. Venera, planeta koja vlada novcem Djevice, 9. septembra ulazi u vašu kuću komunikacije, učenja i razmena ideja. To znači da ćete pregovarati o otplati dugova, ratama ili drugim finansijskim temama, a poslovno, sjajni su načini da projekti i pregovori ispadnu vama u korist. Mars, planeta koja vlada vašim zajedničkim sredstvima, dobiti, pozajmicama, porezima, finansijama i nasledstvom - ulazi u vašu kuću posla 11. septembra. Ali, Mars pravi kvadrat sa Venerom i Uranom, što može ukazivati na pogrešnu procenu kada se radi o prihodima ili dodatne troškove koji će osiromašiti vaše finansijsko stanje. Uz težak rad otplatićete neke dugove ili veći deo pozajmice. Neke Device će se tokom septembra osećati kao da samo rade da bi otplatili dugove, ali na kraju to donosi zadovoljstvo i mir. U poslednjoj dekadi meseca popraviće se finansijska situacija, ali mogli bi pasti pod iskušenje i potrošiti novac na nepotrebne stvari. Koncentrišite se na poslovne ciljeve i zadnji dani septembra sigurno donose neočekivano ispunjenje.

 

Nastavak pogledajte na sledećoj strani!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...