Da li ste među njima?

Astro upozorenje: Za ova 3 horoskopska znaka septembar 2018. će biti najteži mesec!

Kako nam se kraj godine polako ali sigurno bliži, vrlo je verovatno da želite da znate šta vam zvezde predviđaju u samoj završnici 2018. godine. Međutim, osobama rođenim u ovom znaku, radoznalost neće doneti ništa dobro

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Ovan

 

Vreme je da slavi, koju su Ovnovi imali od početka godine, jer je 2018. počela u njihovoj vladajućoj planeti Marsu, dođe kraj. Tokom naredna četiri meseca, Ovnovi će imati poteškoća da se fokusiraju i manjka energije. Previše ste se istrošili u prethodnim mesecima, i sada ćete morati da radite “prekovremeno” kako biste održali ono što ste gradili do sada.

 

Ljubavni horoskop za septembar 2018: Druga polovina meseca donosi velike promene!

foto: profimedia

Škorpija

 

Merkur će početkom novembra po treći put biti u retrogradnoj fazi ove godine, što će pogoditi sve vatrene znakove, a naročito Škorpije. Moraćete da usporite, i da o svemu razmislite više puta pre nego što krenete u akciju. Najveći uticaj retrogradni Merkur imaće na vaš socijalni život i obrazovanje, kako se približava kraj godine.

 

Ribe

 

Ova godina do sada je bila puna iskušenja za osobe rođene u znaku Ribe, i tako će biti i do kraja godine. Bilo da su u pitanju porodični, poslovni ili emotivni odnosi, poslednja četiri meseca ove godine doneće Ribama će doneti brojne prepreke. Bilo bi dobro da preispitate svoje želje i da se potrudite da sve loše ostavite u ovoj godini, kako bi vam naredna bila bolja.

 

Horoskop do 25. septembra: Svi su pogođeni punim Mesecom u Ribama! Neko će ostati bez posla, a neko bez ljubavi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs