Obavezno pročitajte!

100 najboljih afirmacija Luize Hej: Ponašam se kao da već imam ono što želim – to je odličan način da privučem sreću!

Luiza Hej život je posvetila poučavanju kako da živimo pozitivno i ispunjeno i pritom se mnogo služila afirmacijama

Zanimljivosti
Autor:
100 najboljih afirmacija Luize Hej: Ponašam se kao da već imam ono što želim – to je odličan način da privučem sreću!
Foto: Shutterstock

Učila nas je da je tačka naše moći uvek u sadašnjem trenutku, gde sadimo mentalno seme za stvaranje novih iskustava. Nikada nismo “zapeli“ jer uvek možemo izabrati drugačiji način razmišljanja. Naša budućnost uvek može biti pozitivnija, ispunjenija ljubavlju i obiljem.

Dok čitate ove afirmacije, razmišljajte kako želite da živite i šta želite da postignete u životu. Neka vam ove reči daju snagu, utehu, isceljenje i ljubav.

Baš kako bi Luiza to želela…

1. Život me voli! 2. U mom svetu sve je dobro. Sve se događa za moje najveće dobro. Ova situacija imaće dobar ishod. Ja sam sigurna. 3. To je samo misao, a misli se mogu menjati. 4. Tačka snage uvek je u sadašnjem trenutku. 5. Svaka naša misao stvara našu budućnost. 6. Ja sam u procesu pozitivne promene. 7. Osećam se ugodno gledati se u ogledalo i izgovoriti: “Volim te, stvarno te volim“.

8. Sigurno je pogledati u sebe. 9. Opraštam sebi i oslobađam se. 10. Kada životu kažem DA, i život meni kaže DA. 11. Nadilazim tuđe strahove i ograničenja. 12. Imam božansko vođstvo i zaštitu u svakom trenutku. 13. Uzimam svoju moć i prelazim svoje granice. 14. Verujem u životni tok. 15. Duboko me ispunjava sve što radim. 16. Svi smo mi porodica, a planeta je naš dom. 17. Kada opraštam sebi, lakše praštam i drugima. 18. Voljna sam pustiti bol. 19. Duboko u srži mog bića nalazi se izvor ljubavi. 20. Prosperiram gde god se okrenem. 21. Otvorena sam za čuda u svom životu. 22. Sve što treba da znam, otkriće mi se u pravom trenutku. 23. Ja sam voljena, ja sam mirna. 24. Moje zdrave misli pomažu stvoriti moje zdravo telo. 25. Život me podržava na svaki mogući način. 26. Moj dan započinje i završava sa zahvalnošću. 27. Poruke svoga tela slušam s ljubavlju. 28. Prošlost se završila. 29. Samo dobro može doći u mom smeru.

30. Ja sam predivna i svi me vole. 31. Svako s kim se danas susretnem imaće samo najbolje namere za mene. 32. Ja radim s predivnim ljudima i za njih. Volim svoj posao. 33. Najbrži put do zdravlja je ispuniti um ugodnim mislima. 34. Ja sam zdrava, potpuna i cela. 35. Moje telo je moj dom. 36. Deo svog vremena odvajam kako bih pomogla drugima. To je dobro za moje zdravlje. 37. Ljubav me pozdravlja gde god da se nađem. 38. Zdravlje je prirodno stanje mog tela. Ja sam savršeno zdrava. 39. Ništa me ne boli i usklađena sam sa životom. 40. Jako sam zahvalna za svu ljubav u životu. Vidim je svuda. 41. Znam da me zastareli i ograničavajući obrasci više ne određuju. Otpuštam ih s lakoćom. 42. U beskraju života u kojem se nalazim sve je savršeno, celo i potpuno. 43. Verujem svojoj intuiciji. Voljna sam slušati taj tihi unutrašnji glas. 44. Voljna sam da tražim pomoć kada mi je potrebna. 45. Opraštam si što nisam savršena. 46. Cenim ko sam.

47. Privlačim samo zdrave odnose. Prema meni se svi odnose dobro. 48. Nikome se ne moram dokazivati. 49. Sve radim s ljubavlju koja izlazi iz moga srca i znam da ljubav otvara sva vrata. 50. Ja sam u skladu s prirodom. 51. Otvorena sam za nove ideje. 52. Danas me nijedna osoba, stvar ili situacija neće iživcirati. Biram mir. 53. Ja sam sigurna u univerzumu i život me voli i podržava. 54. Osećam ljubav gde god pošla. 55. Voljna sam se promeniti. 56. Pijem puno vode kako bih očistila svoje telo i um. 57. Biram jasno videti očima ljubavi. 58. Sve mostove prelazim s lakoćom i radošću. 59. Oslobađam se svake drame u svom životu. 60. Voleti druge lako je kada volim i prihvatam sebe. 61. Moj život je u ravnoteži između posla, odmora i zabave. 62. Vraćam se osnovama života: oprostu, hrabrosti, zahvalnosti, ljubavi i humoru. 63. Ja imam kontrolu i uzimam moć u svoje ruke. 64. Moje telo je zahvalno jer ga negujem. 65. Provodim vreme s pozitivnim ljudima punim energije. 66. Što sam mirnija iznutra, to više mira mogu da delim s drugima. 67. Sadašnji trenutak sveti je dar života. 68. Imam hrabrosti živeti svoje snove. 69. Oslobađam se svih negativnih misli iz prošlosti i svih briga zbog budućnosti.

70. Opraštam svima za sve loše što su mi učinili. Oslobađam ih s ljubavlju. 71. Govorim samo pozitivno o onima u mom svetu. U mom životu nema mesta za negativnost. 72. Mi smo svi večni duh. 73. Ponašam se kao da već imam ono što želim – to je odličan način da privučem sreću. 74. Uživam u hrani koja je najbolja za moje telo. 75. Moj život postaje sve bolji. 76. U redu je da stanem u svoju obranu. 77. Živim u raju koji sam sama stvorila. 78. Savršeno zdravlje moje je božansko pravo. 79. Otpuštam sve kritike. 80. Ja sam na putovanju koje se neprestano menja. 81. Zahvalna sam na svom zdravom telu. Volim život. 82. Ljubav teče mojim telom i leči sve bolesti. 83. Moji prihodi neprestano se povećavaju. 84. Moje ozdravljenje već se događa. 85. Uvek imam još nešto da naučim. 86. Sada živim u beskrajnoj ljubavi, svetlosti i radosti. 87. Svaki dan sve me je lakše voleti. 88. Sada mogu otpustiti sve traume iz detinjstva i ići dalje s ljubavlju. 89. Zaslužujem sve što je dobro. 90. Stalno otkrivam nove načine poboljšanja zdravlja. 91. Ljubav je sve što postoji. 92. Moj život svaki dan postaje lepši. 93. Danas sam u miru. 94. Imam savršen prostor za život. 95. Imam saosećanja za svakoga. 96. Verujem Univerzumu da će mi pomoći da u svima vidim dobro. 97. Volim članove svoje porodice baš takke kakvi su. Nikoga ne pokušavam da promenim. 98. Ima dovoljno svega za sve. 99. Volim i podržavam sebe. 100. Život je dobar!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs