Pozitivno razmišljanje

Žena (90) preživela silovanje, život na ivici gladi i rak: Njene reči izlečile su milione ljudi!

Ona je ubeđena da je njen život baš onakav kakav treba da bude. Spas je u pozitivnom razmišljanju
Lifestyle
13:54h Autor:
Žena (90) preživela silovanje, život na ivici gladi i rak: Njene reči izlečile su milione ljudi!
Foto: Printscreen/ Youtube/ KrishnamurtiAndMore

Lujza Hej je poznata spisateljica i motivaciona govornica. Njeni citati pomogli su milionima da lakše prihvate sebe, ali i da promene život iz korena.

Uspeh Lujzi nije stigao preko noći. Naprotiv, ova žena je na svojoj koži iskusila toliko nesreća da to ne možete ni da zamislite.

Naime, Lujza je PREŽIVELA porodično nasilje, silovanje komšije, život na ivici gladi... Imala je i rak, ali izlečila se bez lekova i operacija!

Zapitaćete se: Kako? Kako neko može da "izađe" iz svega toga i postane pozitivan, a da pri tome pomogne i milionima drugih ljudi? U pitanju je moć pozitivnog razmišljanja!

Lujzu Hej život nije slomio jer ona to nije dopustila! Bez obzira što je preživela pakao, od teškog detinjstva kada je silovao komšija kada je imala samo 5 godina, do tinejdžerske trudnoće kada je sa 16 godina rodila devojčicu i dala je na usvajanje, pa do besparice i života na ivici gladi. Kada je napokon našla sreću i udala se za čoveka kojeg je volela on je nakon 14 godina braka ostavlja zbog druge žene.

Oslobodite se negativnih misli za 5 minuta: Više nećete brinuti o onome šta je bilo i šta će biti!

U 51. godini, Lujza otkriva da ima rak grlića materice. Ubeđena da je način dotadašnjeg života, stres i nerviranje uslovilo bolest, Lujza pristupa lečenju na svoj način i biva izlečena.

Danas Lujza ima 90 godna. Uživa u baštovanstvu i pozitivnom pogledu na život.

Ovo su njene misli koje su pomogle milionima ljudi da prihvate sebe i svoj život:

"Kada kažem "Da" životu, život meni kaže "Da"!

"Ljubav je najveća isceljujuća moć za koju znam. Ljubav može da iscieli čak i najdublja i najbolnija sećanja, jer ljubav donosi svetlost razumevanja u najtamnije uglove naših srca i misli."

"Duhovno rastem kada prihvatam odgovornost za svoj život."

"Možda ne znamo kako da oprostimo, a mnogi ni ne žele da oproste; ali kada kažemo da smo spremni da oprostimo započinjemo praksu isceljenja."

"U beskonačnosti života u kojoj postojim, sve je savršeno, celovito i potpuno, biram da ne verujem u stara ograničenja i oskudicu, sada odlučujem da vidim sebe. Onako kako svemir vidi mene – savršenu, celovitu i potpunu."

"Ljubav nikada nije izvan nas; ljubav je u nama."

"Svakoj negativnoj misli koja se pojavi u mom umu kažem "napolje"! Ni jedna osoba, mesto ili stvar nema nikakvu moć nada mnom, jer ja sam jedini mislilac u mojoj glavi. Sama stvaram svoju realnost i svaku osobu u njoj."

"Samoodobravanje i samoprihvatanje u sadašnjosti su ključni za pozitivne promene u svakom području našeg života."

"Svaka misao kreira našu budućnost."

"Počnite da prepoznajete prosperitet svuda i radujte se tome."

Čuda i isceljenja se dešavaju: Iskreno recite telu ove dve lekovite reči!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs