Nova energija

Evo šta nam donosi mlad Mesec u Škorpiji: Većina će se oduševiti!

ledajući mlad Mesec u Škorpiji sa pozitivne strane, govorićemo o prilikama za osnaženje, ličnu odgovornost i otpuštanje negativnih obrazaca

Zanimljivosti
22:01h Autor:
Evo šta nam donosi mlad Mesec u Škorpiji: Većina će se oduševiti!
Foto: Profimedia

Mlad Mesec u znaku Škorpije učiniće da razmislite o mnogim životnim stvarima i napravite velike promene! Evo šta horoskop predviđa za 7. novembar 2019. godine...

"Učinite nešto za sebe što predstavlja vraćanje moći u područjima isceljivanja, nežnosti i kreativnost", savet je astrologa Lene Stevens.

"Za ovaj mlad Mesec odredite nameru da ćete slediti svoju unutrašnju žensku mudrost. Svejedno da li ste muškarac ili žena, to je važna i moćna energija koja osigurava duboku intuiciju i pristup ličnoj istini." Razmislite o uverenjima vezanim za svoju moć i unturašnju žensku mudrost i sposobnost stvaranja – jesu li istinita?

Astrologija otkriva: Ova 3 horoskopska znaka su najlošiji muževi!

Podsetite se na slučajeve kada niste verovali intuiciji, pa je to dovelo do iskustava koja su bila veći izazov nego što su to trebala da budu. Ako ste spremni doći do istine, budite voljni da je primite, zaključuje astrolog.

Gledajući mlad Mesec u Škorpiji sa pozitivne strane, "govorićemo o prilikama za osnaženje, ličnu odgovornost i otpuštanje negativnih obrazaca", što su "legitimne interpretacije Škorpijinih arhetipa, naročito na kraju Jupiterovog dugog prolaska kroz taj znak", navodi astrolog April Elliott Kent.

Međutim, dodaje, svake godine Sunčev prolazak kroz znak Škorpije, "znak tajni, moći (i bespomoćnosti) i smrti, podseća nas da svaka ljudska priča ima isti kraj. Bez obzira na to što pokušavamo učiniti ili postati, čini se kako se smrt zadnja sme".

Takođe, svake godine u vreme Škorpije Leonidi, meteorska kiša, što su ime dobili po konstelaciji Lava, koji – kao i njegov vladar Sunce – simbolizuje životnu silu, naš razlog što smo ovde i deo svakoga od nas koji je strastveno uključen u život. On simbolizuje "ljudski nagon da stvara umetnost i decu, da nadmudri smrt ostavljajući deliće svog besmrtnog postojanja". Tako se, čak i u Škorpijino mračno doba, manifestuje taj nagon za stvaranjem.

Obaraju s nogu već nakon prvog susreta: Pripadnice ovih horoskopskih znakova muškarce dovode do ludila!

"Mlad Mesec u Škorpiji podseća nas kako lako nesreće, bolesti i ubistva mogu uzeti naša tela, u bilo kojem trenutku. Telo će naposletku umreti – i to se ne može izbeći. Ali život nije telo. Život ne nestaje samo zato što preuzima oblik koji više ne prepoznajemo. Život je poput svetlucanja Leonida, blistavih tragova prašine kometa duž neba, osvetljujući večnost čak i u doba smrti."

Astro dijeta: Bikovi mogu da zaborave na slatkiše, a Ribama je alkohol smrt!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs