Modna ikona savetuje

Saveti modne ikone Dajan von Furstenberg (70): Pravila koje svaka žena treba da zna posle tridesete! (FOTO)

Modna dizajnerka, ikona sedamdesetih, žena koja je napravila revoluciju sa jednom haljinom, deli savete svim damama koje streme boljem životu

Zanimljivosti
14:23h Autor:
Saveti modne ikone Dajan von Furstenberg (70):  Pravila koje svaka žena treba da zna posle tridesete! (FOTO)
Dajan von Furstenberg, Foto: Profimedia

Napravite rezoluciju koja se odnosi na narednih deset godina

" Umesto novogodišnje rezolucije, napravite onu na deset godina. Pravo je vreme da se oslobodite loših navika i da prisvojite neke nove, bolje. Prestanite da pušite, ne konzumirajte šećer ili šta god drugo što znate da ne biste smeli da radite sebi i svom organizmu. Ako budete ostali pri lošim navikama nakon tridesete, samo će vam kasnije biti teže da ih se odreknete. Vreme je za dobar temelj. Gradite, gradite."

Francuska modna ikona Ines de la Fresanž: Iskreno o modi, stilu i starenju (FOTO)

Stavljajte kremu za sunčanje

"Izbegavajte sunce, kažem vam iz ličnog iskustva, pošto ja nisam. Ne igrajte se sa svojom kosom, probajte da se što ređe farbate ili zamenite farbu kanom koju ja koristim jako dugo i zbog toga moja kosa izgleda zdravo ča i mojim godinama."

Katrin Denev (73) ceo život prati 5 pravila: Zato je jedna od najlepših žena koje su hodale zemljom!

Oslonite se na šminku

"To danas nije tako, ali ja sam se oduvek pridržavala da me moj ljubavnik ne vidi bez šminke. To je bilo drugačije vreme. To su bile sedamdesete i bile su lude. Kada sam imala trideset godina, nosila sam mnogo šminke i lažne trepavice. Ali opet, tridesete su vreme kada se po prvi put osećate kao prava žena. I znate kakva žena želite da budete. Ako volite šminku, nosite je, ako ne, nemojte. Ne nosite ništa što ne ovrtava vas i vašu ličnost. Uvek znajte kos ste i držite se toga. To naravno ne znači da ne eksperimentišete, samo u granicama koje vama odgovaraju."

Stil Keri Bredšo: Najlepše odevne kombinacije koje mogu da se nose i sada (FOTO)

Otputujte same

"Potrudite se da imate vremena za sebe. Veza koju gradite sa sobom to je najvažnija veza koju imate. Uživajte i uživajte u tome ko ste.

Otputujte sami ponekad, zaslužili ste."

Oblačila se kao svaka normalna žena: Modne lekcije princeze Dajane za sva vremena (FOTO)

Rastežite se

"Ako mogu nekome da predložim jednu stvar, to bi bila joga. Sjajna je za vaše telo, odlična za rastezanje i najbolja za vaš um. I zanimljiva je. Napravite vreme i krenite. Tridesete su poslednji trenutak kada je vreme da krenete da se bavite sobom."

Nove Instagram zvezde koje imaju preko šezdeset godina: Žene carice! (FOTO)

Pišite dnevnik

"To može biti pisani ali može biti i vizuelni, poput onog koji imate na svom Instagram profilu.Lep je osećaj kada možeš da se vratiš malo unazad i sagledaš svoj život. Živite život punim plućima i ne plašite se da gurnete vrata da biste nešto što želite postigli."

One menjaju pravila: 10 sjajnih prvih dama koje su zasenile svoje muževe (FOTO)

Hranite se i vodite računa o svom telu

"Ti si ono što jedeš. To je tako jednostavno. Jedite voće ujutru, kao i dosta povrća tokom dana, izbegavajte meso, i naravno šećer. To ne znači da trebate da budete savršeni, samo uživajte u svom zdravlju. Imate amo jedno, i vaše telo je takvo kakvo je zbog toga šta jesete i kako se odnosite prema njemu."

Šta je Džeki Kenedi uradila rođenoj sestri: Žena kojoj je bogatstvo donelo nesreću (FOTO)

Nauči da se oblačiš..za sebe

"Kada dođete u tridesete bolje bi bilo da znate šta je dobro za vas! Šta vam dobro stoji? Šta vam leži? Napravite dobru bazu odevanja, kada to savladate, možete biti neustrašive i igrati se sa modom."

Kako je milijarder spasao siroticu iz Sibira: Ovo je stvarna ruska bajka! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs