KADA JE NESTALA NJEGOVA TRUDNA ŽENA I 2 ĆERKE, ON JE PLAKAO I MOLIO ZA POMOĆ: A onda je javnost saznala za JEZIVU ISTINU

Kris Vots je zgrozio američku javnost kada je u avgustu 2018. godine, na brutalan način lišio života trudnu suprugu Šenon i svoje dve nedužne devojčice Belu i Selest.

Zanimljivosti
Autor:
KADA JE NESTALA NJEGOVA TRUDNA ŽENA I 2 ĆERKE, ON JE PLAKAO I MOLIO ZA POMOĆ: A onda je javnost saznala za JEZIVU ISTINU
Kris Vots je na brutalan način pobio svoju porodicu, Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Već smo pisali o čoveku kojeg je ljubavnica naterala na pokušaj ubistva supruge, a danas vam donosimo još skandalozniju priču o Krisu Votsu koji je otišao mnogo dalje zbog ljubavnice...

Naime, 2018. godine, Ameriku i ceo svet je šokirala vest da je Kris Vots ubio svoju trudnu suprugu Šenon i svoje dve kćerke Belu (4) i Selest (3). Zbog ovog monstruznog zločina zanemela je cela nacija. Svima je bilo slomljeno srce kada su saznali kakva je surova sudbina zadesila ovu nesrećnu ženu i njene dve devojčice. Ispostavilo se da je Kris Vots ovo surovo zlodelo počinio samo da bi mogao da bude sa ljubavnicom!

Kris Vats
foto: Weld County Sheriff's Office / Zuma Press / Profimedia

Nestanak Krisove žene i devojčica

Oko 2 sata ujutru, 13. avgusta 2018 godine, Šenonina prijateljica, Nikol Etkinson, dovezla je Šenon do njenog porodičnog doma u Koloradu, nakon što su zajedno bile na jednom poslovnom putu. Međutim, par sati kasnije, kad je Nikol nekoliko puta zvala Šenon, niko se nije javljao. Nakon bezuspešnih pokušaja, Nikol se zabrinula i odlučila je da pozove Šenoninog supruga Krisa, koji je u to vreme bio na poslu. Takođe, alarmirala je i policiju. Policija je istog tog popodneva, počela da sprovodi istragu u porodičnom domu Votsovih. Iako u kući nije bilo tragova borbe ili nasilja, detektivi su primetili nestanak Šenoninog automobila i svih njenih ličnih stvari. Narednog dana, Šenon i devojčice su se zvanično vodile kao nestale.

Mučna istraga

Dani koji su usledili bili su jako burni za američku javnost i za detektive koji su u tom periodu vodili slučaj. Naime, Kris Vots je sve vreme bio pod budnim okom američke policije, jer se njegova priča iz dana u dan drastično menjala.

U početku je pokušao da ubedi detektive u to da on nema pojma gde bi mogle da se nalaze Šenon i devojčice. Kasnije je počeo da se eksponira u medijima glumeći ucveljenog supruga i apelujući na čitavu zajednicu u Koloradu da pomogne oko nestanka njegove porodice.

Kris Vats
foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

U međuvremenu, policija i FBI su počeli da "češljaju" Krisove kontakte u telefonu i došli su do zaključka da je Kris imao ljubavnu aferu sa jednom od svojih koleginica sa posla.

2 dana nakon nestanka, 15. avgusta, Kris je pao na poligrafskom ispitivanju i tada počinje sve da se menja.

Tog popodneva, Kris je zamolio detektive da mu dozvole da prvo porazgovara sa ocem, a zauzvrat on će im reći celu istinu. Rizikujući, detektivi su taj razgovor dozvolili i Kris je zaista svom ocu priznao da je ubio svoju trudnu suprugu Šenon. Nedugo nakon priznanja, policija je konačno pronašla tela nesrećne Šenon i devojčica Bele i Selest tačno na mestu koje je Kris opisao, tačnije na naftnim poljima u blizini mesta gde je radio!

21. avgusta Kris je optužen za hladnokrvno ubistvo svoje porodice.

Krisov pomračeni um

Šta se zapravo dogodilo? Naime, ustanovljeno je da je Kris imao ljubavnu aferu sa koleginicom sa posla, Nikol Kesindžer. Nikol Kesindžer je rekla da se sa Krisom upoznala na poslu i da joj je on stalno govorio da će se razvesti, ali i to da joj nikada nije delovao kao neko ko je u stanju da počini takvu monstruoznost.

Krisovo ludilo je išlo toliko daleko, da je nakon što je prikrio mrtva tela svoje porodice, slao poruke ljubavnici u kojima govori kako on nema apsolutno nikakve veze sa nestankom supruge i dece!

Kris Vats
foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Na prvom pojavljivanju pred sudom, Kris je prvobitno izjavio da je zadavio Šenon tokom žučne svađe nakon što je navodno video kako ona ubija njegovu decu, Belu i Selest. Po njegovim rečima, Šenon je bila jako uznemirena kad je spomenuo razvod, toliko da je sav svoj bes iskalila na deci. Nakon što je ubio Šenon, uzeo je tri mrtva tela i zakopao ih na naftnim poljima.

U novembru, međutim, Krisova priča ponovo dobija drastičan obrt. Naime, ovog puta, on je priznao da je brutalno ubio svoju suprugu i decu. Na teret su mu se posebno stavila ubistva Bele i Selest jer su devojčice imale manje od 12 godina u trenutku smrti, teret za nasilan prekid trudnoće i optužnica za skrnavljenje leševa.

Ukupno je osuđen na pet doživotnih robija.

Konačna verzija tragičnog događaja

Iako je Kris pravosnažno osuđen, javnost ipak nije bila zadovoljna celokupnim razvojem ove situacje i zahtevala je da sazna šta se tačno desilo tog kobnog dana. Tokom jednog petosatnog ispitivanja, Kris je konačno otkrio detektivima pravu istinu:

Tog mračnog avgustovskog jutra, Kris i Šenon su imali žučnu svađu zbog Krisove odluke da se razvede. Šenon nije htela da pristane na razvod, pa ju je Kris zadavio do smrti. Dok je pokušavao da se otarasi ženinog tela, Bela i Selest su se probudile i pitale ga šta se desilo sa mamom. U tom trenutku, Kris je ubacio devojčice u kamionet u kojem je bila i njihova mrtva majka, odvezao ih do naftnih polja, gde je zadavio jednu po jednu devojčicu i na kraju sve tri tamo i zakopao.

Kris Vots je nastavio da služi doživotnu robiju u zatvoru u Viskonsinu, gde je bio prebačen iz bezbednosnih razloga u decembru 2018. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs