HOROSKOP ZA 8. MART: Škorpija ide dva koraka napred, jedan nazad, dok Lav dominira na svim poljima, a njih čeka USPEH

8. marta se odmorite i odvojite par minuta da dobro razmislite o tome ko ste i gde ste krenuli

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 8. MART: Škorpija ide dva koraka napred, jedan nazad, dok Lav dominira na svim poljima, a njih čeka USPEH
Horoskop za 8. mart 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Sve ono što se vezuje za dogovore koji su vam važni, a što se dosta dugo razvlači, trenutno je u nekoj fazi pred završetak. Budite samo strpljivi.

Ljubav: Dajte jedno drugom više slobode, nemojte se hvatati za neke nebitne detalje, samo ćete izazivati bespotrebnu nervozu.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

Posao: Solidan radni dan nalazi se pred Bikovima. Obratite pažnju na nerealna poslovna obećanja, nema razloga za bilo kakvom žurbom.

Ljubav: Na ljubavnom planu trebali bi da budete aktivni, mada ne zaboravite da ipak sve ne zavisi od vas.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Jedan poslovni ciklus danas se završava, a drugi počinje. Organizacione promene su prvenstveno u pitanju, pa eto prilike da se na tom polju istaknete maksimalno i pokažete svoje sposobnosti.

Ljubav: Ova sreda donosi nekoliko provokativnih situacija u kojima će biti testirani vaša vernost i posvećenost dragoj osobi.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Rak

Posao: Dosta posla je pred Rakovima. Iako vas očekuje puno razgovora, raznih dogovora, sve to ne bi trebalo da vas brine i opterećuje jer vas očekuju povoljni ishodi.

Ljubav: Poslovne obaveze ili umor nikako ne bi trebali da vam budu izgovor da posvetite dovoljno pažnje i nežnosti osobi do koje vam je stalo.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Lav

Posao: Za Lavove je danas najvažnije da se pozabave tekućom problematikom, efikasno i krajnje odgovorno.

Ljubav: Nekako je najlogičnije da se prepustite inicijativi i organizaciji aktivnosti koje planira druga strana.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Vrlo dobar radni dan mogu očekivati Device, naročito ako su spremne da hrabro preuzmu inicijativu za nove poslovne projekte.

Ljubav: Dobar i pozitivan oreol ljubavne energije pratiće vas tokom ovog dana, pa je realno očekivati da to iskoristite pre svega na nova poznanstva. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Iako vas može pratiti osećaj iščekivanja nekih promena, koje nikako da se dese, sa druge strane pratiće vas sasvim korektan odnos i saradnja kako sa poslovnim saradnicima tako i nadređenima.

Ljubav: Aktuelna bi mogla biti nova poznanstva ili kontakti sa osobama koja su vezana za putovanja, inostranstvo, moguće i preko društvenih mreža.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Pokušajte da smanjite tenzije u poslovnom okruženju, nervozom ništa nećete postići.

Ljubav: Prosečan i relativno miran dan očekuje vas na ljubavnom planu. Neke stvari trebalo bi da su vidno poboljšane, posebno kada su zajednički interesi u pitanju.

Zdravlje: Osim napetosti nema ozbiljnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Korak napred, nazad dva, otprilike takav radni dan mogle bi da očekuju Strelčevi. Nemojte se zbog toga nervirati jer ne zavisi sve od vas. Buditi strpljivi i diplomatični pre svega.

Ljubav: Iskoristite dane koji su pred vama da svoju emotivnu vezu učvrstite i unesete dovoljno pozitivne energije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Dosta stresan i dinamičan dan je pred Jarčevima, gde vas pored tekućih mogu opteretiti i neočekivane nove obaveze.

Ljubav: Bilo bi dobro da ipak povremeno na listu prioriteta stavite ispred svega i ispred svih vašu dragu osobu. Sada je pravi trenutak.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vodolija

Posao: Potencijalno, izuzetno uspešan radni dan nalazi se pred tipičnim Vodolijama. Očekuje se da budete u dobrom ritmu i usklađeni sa ostalima u okruženju što će biti za svaku pohvalu.

Ljubav: Dosta toga vam je danas naklonjeno u ljubavnoj sferi. Cenite na pravi način ove trenutke koje sada imate – jer nikad ne znate da li se već sutra stanje može promeniti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Sklopom vašeg truda i srećnih okolnosti može se doći do cilja i do rezultata. Samo budite dosledni i nemojte se nervirati, potreban vam je balans.

Ljubav: Za one koji su u emotivnim vezama postoji razumevanje i sklad na svim osnovama i po svim pitanjima, zato iskoristite slobodne trenutke i posvetite se uživanju.

Zdravlje: Moguća napetost, nervoza.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs