astro prognoza

ČUVENI RUSKI ASTROLOG OTKRIVA ŠTA NAS ČEKA U MARTU 2023: Ovan blista na poslu, RAK ponovo voli, njima leže OGROMAN NOVAC

Horoskop za mart 2023. čuvenog ruskog astrologa Pavela Globe!

Horoskop
23:04h Autor:
ČUVENI RUSKI ASTROLOG OTKRIVA ŠTA NAS ČEKA U MARTU 2023: Ovan blista na poslu, RAK ponovo voli, njima leže OGROMAN NOVAC
Ruski astrolog otkriva šta koji znak čeka u martu 2023. godine, Foto: Printcreen/youtube

Prema rečima Pavela Globe, jednog od najcenjenijih ruskih astrologa, Saturn i Pluton će u martu 2023. godine imati negativan uticaj, što će umnogome menjati životne puteve svim horoskopskim znacima. Međutim, mnogima se smeše i lepe prilike, kao i poslovni uspesi.

Ruski astrolog otkriva šta koji znak čeka u martu 2023. godine:

Ovan

Konačno možete videti rezultate svog rada. Autoritet u očima vlasti će se postepeno povećavati, biće šanse da napravite veliki iskorak u karijeri. Ako imate porodicu, pokušajte da provedete više vremena sa njom. Ako ste slobodni, češće posećujte kulturne događaje i izlazite iz kuće.

Bik

U martu vas očekuju pozitivne promene. U vezi će sve ispasti dobro. Biće i velikih finansijskih dobitaka. Imaćete priliku da promenite polje aktivnosti. Možda će vaš hobi postati izvor prihoda.

Devojka, Novac, Pare
foto: Shutterstock

Blizanac

Ne morate da brinete da nešto ne radite kako treba. Pokušajte da posvetite više pažnje sebi i svom zdravlju. Povremeno morate menjati okruženje. Uzmite mali odmor i iskoristite ga na najbolji način.

Rak

Sve će vam proći na najbolji mogući način. Moći ćete da se nosite sa svim nevoljama. Takođe ćete proširiti svoj društveni krug i steći nove prijatelje. Ako ste slobodni, imate priliku da započnete novu vezu. Ako već imate porodicu, onda ćete biti u harmoniji i moći ćete da izbegnete sukobe. Možda će se vaš društveni status povećati.

Lav

Malo je verovatno da se možete nadati uzletu u karijeri. Trebalo bi da menjate posao. Uzmite kratak odmor da biste napunili svoje unutrašnje resurse. Očekuju vas pozitivne promene u ličnom životu. Pokušajte da češće verujete svojoj intuiciji kada komunicirate sa rođacima.

rad od kuće, devojka, kompjuter, posao
foto: Shutterstock

Devica

Moguća je promena posla, kao i bavljenje stručnim usavršavanjem. U vašem ličnom životu može biti poteškoća, ali privremenih, naučite da isključite emocije. Vaš društveni krug će početi da se širi, pojaviće se nova korisna poznanstva.

Vaga

Uživaćete u mnogim prijatnim trenucima. Dotiču svaku oblast života. Finansijska situacija će početi da se poboljšava, ali pokušajte da ne gomilate zadatke i završite ranije započete slučajeve.

Škorpija

Početak meseca može biti težak za vas. Moguće su svađe sa voljenima, a povećaće se i rizik od povreda. Ali do sredine meseca situacija će se popraviti. Ne očekujte mnogo od posla, pokušajte da se ne preopterećujete obavezama.

Manipulator, Svađa
foto: Shuterstock

Strelac

Ovaj mesec možete posvetiti vezama. Ako ste i dalje slobodni, onda bi trebalo češće da se upoznajete, ali prvo se uverite da je izabranik iskren. Ako imate porodicu, pokušajte da više komunicirate sa svojom porodicom i provodite slobodno vreme zajedno. Imaćete priliku da zajedno izvršite popravke i ažurirate unutrašnjost.

Jarac

Do sredine meseca ne bi trebalo ništa da menjate u svom životu. Izuzetak su poslovna putovanja, ne treba ih odlagati. Pokušajte da posvetite više vremena zdravlju. Očekuje se da će rad biti tih.

Jovana Kvržić, Putovanja
foto: Privatna Arhiva

Vodolija

Tražićete nove izvore prihoda. Provedite više vremena i opustite se sa porodicom i prijateljima. Ako ste slobodni, trebalo bi češće da posećujete rođake.

Riba

U martu ćete imati šansu za samoostvarenje. Dobićete unosne ponude za posao. Vodite računa o zdravlju i sportu. Ne pokušavajte da radite nekoliko stvari odjednom, dozvolite sebi da se odmorite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs