ASTRO PROGNOZA

HOROSKOPSKI ZNACI KOJI SE NIKAD NEĆE OBOGATITI: Ne mogu da naprave velike pare zbog 1 STVARI koja ih neviđeno koči

Proverite da li je vaš horoskopski znak na listi oni koji nikada neće steći veliko bogatstvo.

Horoskop
01:17h Autor:
HOROSKOPSKI ZNACI KOJI SE NIKAD NEĆE OBOGATITI: Ne mogu da naprave velike pare zbog 1 STVARI koja ih neviđeno koči
Horoskopski znaci koji se nikad neće obogatiti, Foto: Shutterstock

Prema mišljenju astrologa, postoje tri horoskopska znaka koja imaju najmanje šanse da se obogate. A glavni razlog jeste njihova neodlučnost, zbog koje propuštaju šanse i zadovoljavaju se malim stvarima. Nemaju dovoljno hrabrosti da ostvare svoje želje.

Novac, Dinari
foto: Shutterstock

VAGA

Generalno se smatraju da su perfekcionisti i samokritičari. Često da bi pokrenuli posao, neophodno im je da sebe uvere da su sposobne za to. Dugo se dvoume, jer faktor rizika ih sprečava da pristanu i upuste se u samostalne poslovne vode. Zbog njihove neodlučnosti, gube dobre prilike.

žena, posao
foto: Shutterstock

BLIZANCI

Neodlučni, takvi kakvi su, Blizancima dobre poslovne ponude skoro uvek izmiču. Neretko ih nedolučnost i nesigrnost košta veoma bitnih životnih trenutaka i poteza. Dok se Blizanci premišljaju šta bi mogli i kako bi to izveli, neko može da dođe na istu ideju i preotme im posao.

žena, devojka, nesigurnost, košulja, grad, šetnja
foto: Shutterstock

RIBE

Vole da igraju na sigurno i nisu znak koji se upušta u velike rizike. Smatraju se dosta obazrivim i tako propuštaju stvari i prilike u životu kako novčane, tako i poslovne i ljubavne. Vrlo teško izlaze iz zone komfora.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs