BIVŠA PLEJBOJ ZEČICA OSUĐENA NA 25 GODINA ZATVORA: Ubila je ljubavnika nakon što je prestao da joj plaća stanarinu

Bivša manekenka i Plejboj zečica optužena je za ubistvo ljubavnika, a sud ju je osudio na zatvorsku kaznu od 10 do 25 godina.

Celebrities
16:57h Autor:
BIVŠA PLEJBOJ ZEČICA OSUĐENA NA 25 GODINA ZATVORA: Ubila je ljubavnika nakon što je prestao da joj plaća stanarinu
Plejboj manekenka ide u zatvor nakon što je ubila čoveka, Foto: Printscreen/youtube

Nakon smrti Hju Hefnera mnoge mračne tajne isplivale su na videlo i dovele u pitanje ugled čuvenog lista Plejboj. Sada se u centru skandala našla još jedna bivša zečica i to ni manje ni više nego zbog ubista.

Bivša manekenka i Plejbojeva zečica, Kelsi Tarner, optužena je za ubistvo kalifornijskog psihijatra, dr. Tomasa Burčarda (71), čije je telo strpala u gepek automobila nakon što je prestao da joj plaća stanarinu. Zbog ovog zločina sud ju je osudio na zatvorsku kaznu od 10 do 25 godina.

Kako prenosi Daily Mail, 29-godišnja Tarner, koja je pozirala za Plejboj i Maksim, plakala je dok je sudija čitao presudu. Takođe se navodi da je bila u vezi sa 71-godišnjakom pre nego što je njegovo telo pronađeno u njenom automobilu u martu 2019. godine.

Tarner i njen tadašnji dečko Džon Kenison uhapšeni su, a Kelsi se poslužila "Alfordovim priznanjem", što znači priznavanje krivice i negiranje da je počinjeno krivično delo. Taj pravni manevar omogućio je Tarnerovoj da izbegne suđenje, dok je takođe dobila i blažu kaznu za optužbu za ubistvo drugog stepena. Isto tako, ima pravo žalbe na kaznu.

Kenison se prošle godine izjasnio krivim po istoj optužbi, nakon što je više od godinu dana insistirao na tome da su on i njegova devojka nevini. Priznao je tužicioma da je nasmrt pretukao Burčarda bejzbol palicom te da je pomogao Kelsi da sakrije telo u svom plavom Mercedesu. Osuđen je na kaznu zatvora od 18 do 45 godina.

Tužioci su komentarisali taj njihov čudni "ljubavni trougao" te su na sudu objasnili da su Tarner i dečji psihijatar svoju vezu započeli između maja i decembra. Burčard je bio poznat po svojoj velikodušnosti pa je male pacijente u svojoj ordinaciji često zabavljao i mađioničarskim trikovima, a čak i nakon penzionisanja nastavio je da praktikuje četverodnevnu radnu nedelju kako bi svojim pacijentima priuštio potrebnu negu. Ipak, njegova velikodušnost, tvrde njegovi advokati, na kraju je dovela do njegove prerane smrti.

Kelsi Tarner osuđena je za ubistvo psihijatra
Kelsi Tarner osuđena je za ubistvo psihijatra foto: Printscreen/youtube

Sudu je rečeno da su Tarner i Burčard u nekom trenutku pre njegove smrti počeli da izlaze te su sklopili dogovor prema kojem joj je dečji psihijatar obećao da će plaćati njenu stanarinu najmanje godinu dana. Tužioci su takođe naveli da je bivši supermodel skupila "pravo malo bogatstvo u iznosu većem od 300 hiljada dolara", a sve na račun svog starijeg "dečka". On joj je, naime, svakog meseca davao 3.200 dolara za stanarinu, a ona je u luksuznom stanu u Las Vegasu živela sa svojim drugim dečkom.

Međutim, u novembru 2019. isplate su iznenada prestale, a Burčard je otputovao iz Kalifornije u Vegas kako bi rekao Tarnerovoj da više ne može da plaća njene račune, što je dovelo do fizičkog sukoba. Ona i njen tadašnji dečko navodno su palicom pretukli Burčarda do smrti, a njegovo telo strpali u gepek njenog luksuznog vozila.

Džudi Erp, druga Bučardova devojka s kojom je bio 17 godina, izjavila je da se njen tadašnji partner nekoliko godina brinuo o manekenki, a za Tarnerovu je rekla da je zla kao Čarls Menson (brutalni ubica koji je bio osuđen za 9 ubistava).

"U poslednjem razgovoru koji sam vodila s njim, rekao mi je da mora da ode u Las Vegas da proveri kako stvari stoje jer je ona kompulsivna lažljivica", rekla je ožalošćena žena u intervjuu iz 2019. godine, a ubrzo je saznala za tragičnu sudbinu svog dečka.

Džudi je takođe izjavila da je Burčard tokom godina isplatio oko 300 hiljada dolara Tarnerovoj za stanarinu, ali i da je često znao da šalje novac ženama koje bi upoznao online, kao i nekim svojim pacijentima. Upravo je to "deljenje novca" okolo bio razlog i njegovog razvoda od bivše supruge 2001. godine jer se ona nije mogla da se pomiri s tim.

"On je oduvek pomagao drugima. Svakome ko bi mu došao s tužnom životnom pričom, znate. A neki ljudi su to debelo iskorišćavali", rekla je Džudi sudu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs