pogledajte

SILVANA VAŽI ZA NAJZGODNIJU BAKU, IMA 6 UNUČADI A IZGLEDA BRUTALNO: Od njenih provokativnih fotografija zastaje dah

Silvana Poljak je Hrvatica koja važi za jednu od najzgodnijih baka. Na svoj Instagram profil često dodaje fotografije koje oduševljavaju njene pratioce.

Zanimljivosti
Autor:
SILVANA VAŽI ZA NAJZGODNIJU BAKU, IMA 6 UNUČADI A IZGLEDA BRUTALNO: Od njenih provokativnih fotografija zastaje dah
Foto: Printscreen Instagram/silvanapoljak

Silvana Poljak ima 59 godina i važi za najzgodniju baku Balkana. Ima troje dece i čak šetoro unučadi. U Hrvatskoj je vrlo popularna, a iz te zemlje i dolazi.

Silvana na svom Instagram profilu broji preko 18 hiljada pratilaca, a nije ni čudo jer izgleda vrlo negovano i atraktivno.

Na ovoj društvenoj mreži Silvana često dobija pozitivne komentare oduševljenih pratilaca.

Njene modne kombinacije takođe nailaze na lepe komenatare.

- "Moda je za mene odraz mog raspoloženja i trenutne inspiracije. U posebnim prilikama veoma pazim šta oblačim, a u slobodno vreme sam opuštena. Moda je samo igra i ne shvatam je preozbiljno.", rekla je Silvana za Dalmatinski portal.

Kako hrvatski RTL prenosi, Silvana je direktorka porodične kompanije. Uživa u čarima mora, te uvek jedva čeka leto kako bi išla na plažu.

Ukoliko pogledamo njen Instagram profil, na kojem dominiraju fotografije sa plaže u kupaćem kostimu, nije teško doći do zaključka da Silvana uživa u čarima leta.

Zanimljivo je i da je ova atraktivna baka uvek lepo stilizovana, te njen profil ima veliki potencijal da preraste u one influenserske.

Njena ćerka Slavica de Jong poznata je influensrka, te se čini da će majka Silvana da joj "ukrade" posao.

Onog trenutka kada Silvana objavi fotografiju na svoj profil, Instagram se usija od komentara.

- "Fenomenalnio", "Predivna", "Zgodna žena ! Top izgled!", "Kakva bomba!", samo su neki od brojnih komentara ispod fotografija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs