Otkrivene

8 najčešćih laži koje žene jedna drugoj govore: Super izgledaš, on je kreten koji te nije vredan!

Svi pribegavamo malim, sitnim lažima kako bismo izbegli neprijatnosti. Nećete valjda tužnoj drugarici reći da izgleda kao da je izbacila poplava
Zanimljivosti
22:56h
8 najčešćih laži koje žene jedna drugoj govore: Super izgledaš, on je kreten koji te nije vredan!
Foto: Thinkstock

Veze koje postoje između prijateljica zaista su posebne. Način na koji će one biti uz vas dok plačete, držati vas za ruku, pa i glavu kada se napijete, uvek je potreban, naročito kada vam kaže ono što želite da čujete, baš u pravo vreme. Čak i kada je to čista laž.

Žene svim srcem veruju u moć sitnih laži. I to ne treba da čudi.

Njihova moć umiruje, seče u korenu neprijatne situacije koje bi inače izazvala suva istina. Na kraju krajeva, šta će kome surova, okrutna istina, kada možemo čuti ono što nam odgovara, treba i želimo da čujemo?

Koje su najčešće laži koje muškarci i žene izgovaraju, saznajte OVDE.

Na žalost, a možda i na sreću, to je navika svakog od nas, koja nikada neće nestati, jer toliko olakšava mnoge situacije. Iako kažete da volite da znate istinu, priznajte, volite tu malu, belu laž, taj melem koji leči dušu onda kada je to najpotrebnije.Iako nekad znamo da nas lažu, znamo da smo i mi slagali, a i druga strana zna da smo je slagali, nikada se toga ne odričemo. A ovih 8 koristimo toliko često da bi mogle čak i da se nađu u nekom rečniku ili objašnjenju fraza!

On te nije vredan

Iako je možda on najbolji frajer kog je vaša drugarica ikada imala, ko bi voleo da čuje, "Lepši je od tebe, niste jedno za drugo, za njega je neka bolja"? Realno.

Definitivno ima momenata kada se hvatamo za ovakvu laž. A šta drugo da kažemo? Odvratno izgledaš, ne znaš da se našminkaš i nemaš ukusa?!

Kako pravilno da se šminkate tokom leta, saznajte OVDE.

Nisam ljuta

Iako zapravo nikada niste bili bešnji. Ako mora da vas pita da li ste ljuti na nju, očigledno za to ima razloga. Ali, kako smo i same žene, nećemo da povredimo drugaricu i reći ćemo da je sve ok.

Kakva kučka!

Nemate ništa protiv devojke koju čak i ne poznajete, ali ako će to učiniti da se vaša prijateljica oseća bolje, naravno da ćete "zaključiti da je dotična neviđena kučka".

Pozvaće te sigurno!

Nemate pojma ni zašto više ne zove, ni da li će ikada više. Ali pretpostavljate da neće. Ipak je to muškarac. Međutim, budite na oprezu sa ovom laži: nije dobro ulivati mnogo lažne nade.

To je bilo odlično iskustvo

Ako joj se desio seks za jednu noć, a muškarac joj se više ne javlja, a žensko razmišljanje joj nije govorilo da će tako i biti i ostati, to se ne može baš nazvati iskustvom. Više direktnim udarcem u ego i osećanja. Ali, zamotajmo to u ukrasni papir, stavimo mašnu i podržimo svoju drugaricu!

Koje poze u seksu podižu muški ego, saznajte OVDE.

Ma, on je kreten!

Većinu vremena verovatno i jeste, ali momak možda samo više ne želi da izlazi sa njom. Ma, svako ko neće da izlazi sa mojom najboljom drugaricom je kretenčina na kvadrat! Iako je možda sasvim ok.

Koje ženske kvalitete muškarci vole, pročitajte OVDE.

Možda ima previše obaveza

Da, toliko može da bude zauzet da nema 20 sekundi dnevno da joj pošalje dve reči u poruci. Ali ona to ne mora da zna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs