FENG ŠUI

ISPOŠTUJTE OVIH 5 KORAKA I OTERAJTE NEGATIVNU ENERGIJU IZ DOMA ZAUVEK: Ritual koji privlači samo dobre stvari u život!

Zahvaljujući ovim pravilima živećete lepše i spokojnije

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Svi smo mi satkani od energije, a svakodnevno smo izloženi negativnim vibracijama. Ona je u vestima koje čitamo, u saobraćajnoj gužvi, na poslu, a možda čak i u našem domu. Zbog toga je važno da zaštitite svoje energetsko poljei očuvate fizičku i mentalnu harmoniju i stabilnost, piše Lovesensa.rs

Ovaj mali "ritual" koji se sastoji od 5 koraka pomaže da se zaštite od negativne energije:

 

1. "Zatvorite" SVOJU AURU

 

U prijatnom okruženju vaša aura treba da bude otvorena i poprimi sve pozitivne vibracije. Međutim, kada ste izloženi negativnoj energiji, naročito u komunikaciji, važno je da zaštitite svoju auru od loših vibracija. Ako tokom razgovora osećate negativnu energiju, prekrstite ruke i noge i tako sebi pružite osećaj sigurnosti. Ovaj trik se zove privremeno "zatvaranje" aure.

 

2. Pozitivno okruženje

 

Zaslužujete dobru energiju, pozitivne ljude oko sebe i prijatna osećanja. Zato izbegavajte da odlazite na mesta na kojiama se osećate loše i udaljite se od toksičnih osoba koje vam prenose negativne vibracije.

 

3. Ne upadajte u zamku negativne energije

 

Tokom negativne komunikacije ili rasprave ne nasedajte na negativnu zamku. Ne dozvolite da se u vama probude negativne misli, već um fokusirajte na nešto pozitivno. U negativnim situacijama mislite na pozitivne ishode, uspomene, događaje koje predstoje i na taj način ublažite talas negativne energije.

Devojka, Sloboda, Sreća, Umetnička fotografija
foto: Shutterstock

4. Meditirajte i budite fizički aktivni

 

I fizička i mentalna snaga su neophodna zaštita od negativnosti. Redovnim vežbanjem i meditacijom ojačate svoj duh i osnažiti samopouzdanje, ali se i osloboditi već nakupljene negativne energije. Vežbanje će pročistiti vaše telo i um, a meditacija vašu auru.

 

5. Napravite oko sebe energetski štit

 

Vizualizujte zamišljeni štit koji poput balona od sapunice ili bele svetlosti stoji oko vas onda kada se suočavate sa negativnom energijom. Tokom meditacije zatvorite oči i zamislite kako negativna energija izlazi iz vašeg uma i tela, napušta vas. Osetite se slobodno i rasterećeno. A zatim zamislite kako vam se približava bela svetlost koja vas poput mehura okružuje, osetite toplotu, mir i uzemljenje. Vizualizacijom energetskog štita jačate svoju veru da imate moćnu energiju i čistu auru koju ništa ne može poremetiti i uprljati.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...