Veliki peh

OVA DEVOJKA JE NAJVEĆI BAKSUZ SVIH VREMENA: Osvojila džekpot od 182 miliona, pa ostala bez novčića!

Aplikacija im je javila da su njihovi brojevi dobitni i oni su u glavi već potrošili novac, ali...

Zanimljivosti
11:35h Autor:
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ovaj mladi par trebao bi da bude upisan u najveće baksuze svih vremena!

Naime, Rejčel Kenedi (19) i Lijam Mekroan (21) iz Hetfordšira u Engleskoj imali su dobitnu kombinaciju brojeva za džekpot u iznosu od 182 miliona funti na internacionalnoj lutriji Euromillions nakon što su se tokom izvlačenja pojavili njihovi brojevi – ali zbog epskog promašaja s uplatom ostali su kratkih rukava!

Kada su shvatili da su u popularnoj igri na sreću pogodili baš sve brojeve, ali na kraju nisu osvojili ništa, bili su očajni. Igrali su iste brojeve pet nedelja zaredom – 6, 12, 22, 29, 33, 6 i 11 – i upravo su ti brojevi izvučeni.

Na Rejčelinom računu par je postavio nalog za automatsku uplatu listića svake nedelje, ali kako ona prošle nedelje nije imala dovoljno novca na računu, uplata nije bila izvršena. Ipak, aplikacija Euromillions-a javila joj je da su njeni brojevi dobitni i ona se ponadala kako su postali milioneri.

"Na aplikaciji je pisalo pobednička kombinacija i pomislila sam da smo osvojili džekpot. Pozvala sam dečka i mamu u sobu i oni isto nisu mogli da veruju. Odlučili smo odmah da ih nazovemo. Okrenula sam broj misleći kako sam osvojila 182 miliona funti, ali oni su mi rekli da imam ispravne brojeve, ali da nisam imala dovoljno novca na računu pa moj trajni nalog za uplatu listića nije mogao biti izvršen. U jednom trenutku bila sam na vrhu sveta, a kada smo saznali što se dogodilo, Lijam se uznemirio još više nego ja", ispričala je Rejčel za The Sun.

Naime, Rejčelin dečko već je počeo da planira šta će on i njegova devojka učiniti sa silnim novcem kada ih je katastrofalna vest udarila poput malja.

"Ona je bila prilično opuštena, ali ja sam u glavi već bio potrošio sav novac. Sasvim me slomilo kada je čovek preko telefona rekao da uplata nije prošla. Već sam zamišljao našu kuću i auto iz snova. Iskreno, malo me bilo ponelo", priznao je Lijam.

Rejčel veruje da su brojevi koje su celo vreme igrali za njih zapravo nesrećni i odlučili su da odaberu drugu kombinaciju za sledeće izvlačenje.

"Igrali smo iste brojeve pet nedelja zaredom, ali zapravo imamo dve kombinacije koje igramo. Jedna su naši porodični rođendani, a druga su slučajno odabrani brojevi i baš je ta kombinacija bila dobitna. Te brojeve više nećemo koristiti. Nikada nisam ništa osvojila i baš nemam sreće u takvim stvarima", zaključila je Rejčel.

Džekpot Euromillions-a u iznosu od 182 miliona funti, koji je trebalo da osvoje Rejčel i Lijam, na kraju je otišao u džep jednog srećnika iz Švajcarske.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...