NEVEROVATNO

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživeli JEZIVE SUDBINE!

Nasumičan izbor brojeva im je promenio živote iz korena, doneo im je veliki novac, ali i velike nesreće

Zanimljivosti
Autor:
PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživeli JEZIVE SUDBINE!
Foto: Shutterstock

Sudbine ovih loto dobitnika su jezive. Kada pročitate ovaj tekst, biće vam drago što niste jedan od "srećnih dobitnika".

Džejn Park

Najmlađa dobitnica lutrije, uzela je 1,5 milion evra, a sve je potrošila na putovanja, provod i plastične operacije. "Dobitak mi je upropastio život. Nikom ne želim moju sudbinu, mislim da se nikad neću oporaviti od toga šta sam uradila sa svojim životom", rekla je ona.

Vilijam Bad

Vilijam Bad je osvojio 1,2 miliona dolara, a sav novac je potrošio u roku od godinu dana. Bivša devojka ga je tužila i tražila trećinu dobitka, a rođeni brat je završio iza rešetaka jer je unajmio plaćenog ubicu da ga ubije.

Vilijam je i sam završio u zatvoru nakon što je izvršitelju pucao u glavu. Umro je 2006. godine u velikoj bedi.

Lara i Rodžer

Premiju koju su osvojili su potrošili na luksuzne automobile i kuće, a iako su do tad živeli skladno, situacija se promenila. Počele su svađe i prepiranja. Da nesreća ne ide sama govori i podatak da im je u požaru izgorela kuća do temelja, a s obzirom da nije bila osigurana, izgubili su veliku svotu novca.

Godinu dana od osvajanja novca, oni su se razveli, a n abankovnom računu im nije ostao ni cent.

Loto
foto: Shutterstock

Edrijen i Džilijan Bejford

Nekoliko meseci nakon osvajanje nagrade, život im je pretvorio u pakao. Novac je nestao, brak im se raspao, doživeli su i tešku saobraćajnu nesreću.

Udžroj Kan, umro je ove godine od trovanja cijanidom, samo dan nakon što je “izgrebao” premiju od 435.000 dolara.

Džerald Musvagon je 1998. dobio deset miliona dolara. Sve je potrošio na raskalašan život, a nakon nekoliko godina se obesio. Razlog - očaj zbog protraćenog života.

Martin i Kej su zaokružili tačne brojeve na listiću, ali nagradu nisu mogli da podignu, jer su izgubili tiket. Advokati su sedan nedelja dokazivali da su pogodili pravu kombinaciju i na kraju i uspeli. Međutim, zakonski rok od 30 dana za podizanje nagrade je prošao, pa su oni ostali bez novca.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs