ČITAJTE PAŽLJIVO

Ponekad ne dobijemo ono što želimo jer zaslužujemo mnogo više: Ova priča to i dokazuje!

Ako vam u životu ništa ne ide od ruke, pažljivo pročitajte ovaj tekst

Zanimljivosti 02.10.2020. - 19:08h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Shuterstock

Ponekad nam život zatvori neka vrata na koja zakucamo i nekad stvari ne idu po našim planovima. Ako vam se desilo da su se na putu kojim ste krenuli našle prepreke koje nikako niste mogli da prevaziđete, da li ste pomislili da je sve to Božije delo i da vas sklanja sa nekog puta jer ima mnogo bolji plan za vas?

 

Ne? Pa, razmislite malo. Dajte sebi vremena. Ponekad Bog "odobrava" naše želje i daje nam stvari koje tražimo. Ali ponekad, on odbija da nam pomogne. Izaziva nas da pronađemo drugačiji put i hodamo sami. Daje nam priliku da padnemo, pogrešimo, a onda da nešto naučimo iz toga. Daje nam priliku da postanemo jači, mudriji, hrabriji.

 

Priznajem, u tom trenutku, kada su mi se dešavale ne tako dobre stvari nisam verovala da Bog ima neki plan za mene, jednostavno sam mislila da mi se događaju loše stvari jer ne zaslužujem ništa bolje. Sada znam da me je On vodio u pravom smeru i da sam morala da prođem i kroz teške situacija da bih bila ovde gde sam danas, a danas sam srećna, zadovoljna i ispunjena žena i kažem: "Hvala ti Bože što si mi zatvorio neka vrata".

 

Sudbina za vas ima neverovatan plan: 6 znakova da ste predodređeni za velike stvari!

foto: Shutterstock

Hvala vam što si mi dozvolio da nađem bolji put i što mi nisi dozvolio da odem na mesta koja mi nisu bila suđena. Hvala što si neke ljude udaljio iz mog života. Iako me je tada bolelo sad znam da mi oni nisu bili iskreni prijatelji i da mi nisu želeli dobro. 

 

Sva odbijanja u životu su me naučila strpljenu i naučila da cenim mnogo više sve što imam u životu. Danas sam zahvalna jer mi je sve to dalo snagu i hrabrost da raskrstim sa svim što mi nije bilo suđeno i pobegnem od svega što bi moglo da me uništi.

 

Sve poteškoće su mi pokazale da na svetu ima zanimljivijih alternativa i da životno putovanje nije ograničeno na samo jedno odredište.

 

Kada se nađete u teškoj situaciji, zastanite i razmislite dobro, možda je to samo iskušenje pre nego što usledi veliki boljitak. Danas sam sigurna da sudbina ima za svakog od nas dobar plan, a na nama je da prepoznamo sve znake koje nam daje.

 

Zašto se prepuštamo navikama za koje znamo da nam ne donose ništa dobro?

foto: Shuterstock

(stil.kurir.rs)

 

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...