ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za 4. oktobar: Prijao bi vam odmor!

Bik zadovoljan, Jarac optimista, Rak uspešan, Vodolije muči zdravlje

Zanimljivosti
10:36h Autor:

OVAN

 

Umesto da odmarate razmišljate o problemima na poslu i pravite nove poslovne planove kojima bi rešili probleme. Uživate u ljubavi i razmeni nežnosti sa partnerkom. Prija vam odmor i opušteni ste.

 

BIK

 

Zadovoljni ste kako je protekla prethodna nedelja. Što se tiče iduće nedelje planirate da nastavite istim tempom. Uživate u vremenu provedenom sa partnerkom. Opušteni ste i postoji opasnost da preterate sa uživanjem u hrani.

 

BLIZANCI

 

Osećate se uspešno i nikako da zaboravite probleme sa posla. Partnerka pokušava da vam pomogne i ukazuje vam da niste samo vi odgovorni za probleme na poslu. Neopušteni ste. Prijala bi vam fizička aktivnost.

 

RAK

 

Zadovoljni ste kako je protekla prošla nedelja i sada sa puno optimizma pravite nove planove za iduću. Ukoliko ste u braku uživate u opuštenoj atmosferi sa porodicom i sa prijateljima. Opušteni ste. Zdravlje je odlično.

 

LAV

 

Hvalite se pred drugima šta ste sve uradili na poslu i u kojoj meri ste bili uspešni. Partnerka je ponosna na vaš uspeh i priično posesivna kada ste vi u pitanju. Zadovoljni ste svojim zdravljem.

DEVICA

 

Imate utisak da je potrebno da se neke ideje i planovi promene. Smeta vam nestabilna poslovna situacija. Emotivno ste zadovoljni i posvećujete svoje vreme partnerki. Pazite samo šta jedete. Bolje da ne isprobavate nova ili strana jela, neće vam prijati.

 

VAGA

 

Dan posvećujete sanjarenju i opuštanju. Na taj način omogućujete inspiraciji da vas obuzme. Emotivno ste ispunjeni i posvećeni voljenoj osobi. Zdravlje je solidno sem što su mogući manji problemi sa alergijama.

 

ŠKORPIJA

 

Potreban vam je odmor, ali nikako da se opustite. Mučite sebe razmišljajući o problemima na poslu. Partner pokušava da vas opusti, ali mu vi to ne dopuštate. Fizičkom aktivnošću možete se osloboditi stresa.

 

STRELAC

 

Prezadovoljni ste situacijom na poslu. Pokušavate da nađete neku falinku, ali shvatate da sve sve savršeno odradili. Uživate u društvu partnerke. Malo ste se ulenjjili i osećate nedostatak kondicije. Teško vam je da se pokrenete.

 

JARAC

 

Razmišljate o promeni posla. Koliko vam je ta ideja privlačna sa druge strane vam je stresna. Posvećeni ste partnerki i malim pažnjama joj pokazujete koliko vam je stalo do nje. Kada je zdravlje u pitanju neopušteni ste.

 

VODOLIJA

 

Umesto da odmaraju privatnici su zabrinuti zbog loše finansijske situacije. Bračni odnos je idealan i partnerka vam pruža podršku. Što se tiče zdravlja pritisak i nervi su osetljivi, a problemi su vam dobro poznati.

 

RIBE

 

Razmišljate kako da unapredite saradnju sa stranciima. Vi ste spremni za početak zajedničke saradnje, a oni je koče. Ukoliko ste u braku bračna partnerka je nervozna i sklona svađama. Zdravlje je odlično, ali postoji opasnost da preterate sa hranom.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs