ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za 25. avgust: Odličan dan očekuje Škorpije!

Bliancima će se stvoriti prilika da promene radno okruženje, Lava očekuje po odličan dan na poslovnom polju, Strelac će se suočiti sa komplikacijama u odnosu sa partnerom

Zanimljivosti
10:22h Autor:

OVAN

Spremni ste da se posvetite tome da ispravite neke greške koje ste na poslovnom polju pravili u prethodnom periodu. Moguće je da niste sigurni u osećanja vašeg partnera i da vam je veza poljuljana. Mogući problemi sa pritiskom.

NE PROPUSTITE:

Dnevni horoskop za 26. avgust: Povoljan dan za ljubav!

BIK

Okruženi ste poslovnim problemima i osećate da ste pod velikim pritiskom. Neće vam biti lako da sve sami rešite. Nadate se pomirenju sa voljenom osobom koja vam ipak još nije dala neke konkretne znake. Grudni koš vam je osetljiv.

BLIZANCI

Pred vama je nova poslovna ponuda. Moguće je da ćete imati priliku da promenite radno mesto. Nadate se susretu sa osobom do koje vam je stalo. Osećate da ste spremni da joj pokažete svoja osećanja. Mogući su problemi sa želucem.

RAK

Očekuje vas period u kojem ćete moći da ostvarite važne pomake na polju posla. Okolnosti vam idu u prilog. Imate poverenje u svog partnera koji pokazuje da želi da vaša napreduje i da bude stabilnija u budućnosti. Odmarajte se.

LAV

Može se reći da je pred vama dobar dan kada je u pitanju posao. Ostvarićete ono što budete želeli. Dopada vam se osoba koja je pokazala da ima interesovanje ka vama. Uskoro je moguć početak veze. Prolazna uznemirenost.

Nova trendi destinacija - Portonovi rizort!

DEVICA

Ukoliko imate neku dilemu pustite da prođe određeno vreme pre nego što donesete odluku. Nemojte biti brzopleti. Pred vama je jako lep period za početak nove ljubavi. Spremni ste da se prepustite osećanjima. Nadutost vas muči.

VAGA

Potrudite se da se posvetite poslu i da obavite sve one zadatke koji čekaju na vas već neko vreme. Skloni ste preterivanju u prepirkama sa voljenom osobom. Poradite na tome da budete manje sujetni. Povišena temperatura.

ŠKORPIJA

Moguće je da se od vas mnogo traži mnogo na poslovnom polju i da je neophodno da se baš posvetite svojimobavezama. Želite da priuštite neko lepo iznenađenje svom partneru. Možete da očekujete lep dan. Pazite na krvni pritisak.

STRELAC

Moguće je da ćete imati manje komplikacije koje ćete uspeti da prevaziđete jedino ako budete tražili nečiju pomoć. Moguće je da se partner udaljava od vas i da se vaša veza sve više komplikuje. Problemi zbog stresa su mogući.

Zakon bumerang: Poštujte ovo i više ništa loše vam se nikad neće desiti!

JARAC

Imate priliku da napravite neke promene na poslovnom polju. Posvetite se tome da osmislite plan rada. Možete da očekujete novo poznanstvo sa osobom koja će vam pokazati da želi ozbiljnu vezu. Moguće su smetnje sa sinusima.

VODOLIJA

Preporuka je da povedete računa o komunikaciji sa nadređenima. Postoje stvari na kojima treba da poradite. Potrebno je da partneru pokažete da vam je iskreno stalo do njega. Povedite računa o ishrani i navikama.

RIBE

Potrebno je da poradite na organizaciji posla kako biste uspeli da ostvarite sve svoje ciljeve na ovom planu. Planirate početak nove veze sa osobom do koje vam je stalo. Očekuje vas povoljan period za ljubav. Sasvim dobro zdravlje.

Vinston Čerčil: Ako možete započeti jutro bez kafe...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs