Raj na zemlji

Nova trendi destinacija - Portonovi rizort!

Osetite autentični šarm i karakter tradicionalnih bokokotorskih sela

Destinacije
Autor:
Foto: Promo

Crna Gora je od ovog avgusta postala jedna od najinteresantnijih destinacija za globalni elitni turizam upravo otvaranjem Portonovi rizorta – jednog od najprestižnijih projekata rezidencijalnog tipa u ovom delu Evrope.

 

Smešten na ulazu u Bokokotorski zaliv, Portonovi rizort se prostire se na 26 hektara i 1.8km eskluzivnog obalnog područja, sa 214 rezidencija koje će u okviru prve faze otvaranja biti na raspolaganju budućim kupcima. Portonovi predstavlja sinonim za najviši nivo usluge i nenametljiv luksuz svetski prepoznatih brendova kao što su D-Marin Portonovi marina koja je već poželela dobrodošlicu svojim prvim klijentima, ali i prvi One&Only u Evropi sa Espace Chenot Health Wellness Spa centrom čije se otvaranje očekuje 2020. godine.

 

Slogan pod kojim će se Portonovi predstaviti svetu, Portonovi Montenegro Essence, simbolizuje najlepše trenutke i mogućnosti koje Crna Gora kao zemlja ima da ponudi – kako one već poznate tako i one koje će tek biti otkrivene. Kompanija Azmont Investments kao glavni investitor čvrsto veruje da ono što ovaj region čini zaista magičnim jesu ljudi, netaknuta priroda, duga tradicija i vibrantna kultura koja čini da se svi posetioci, svetski putnici, ljubitelji prirode, umetnici i kosmopolite osećaju dobrodošlima.

foto: Promo

Arhitektura Portonovi naselja inspirisana je autentičnim šarmom i karakterom tradicionalnih bokokotorskih sela i snažno je povezana sa morem i zalivom. Na ovom magičnom mestu ne postoje dva ista iskustva niti dve jednolične priče. U svako doba godine, u svakom delu dana, posetioci će moći da otkriju nešto posebno: od kulinarskih specijaliteta, posebnih i neistraženih mesta, do različitih ljudi i kultura sa svih krajeva sveta.

 

Imajući sve ovo na umu, posebno nam je zadovoljstvo da ovom prilikom najavimo otvaranje Portonovi Beach Club, koji će sa svojim unikatnim menijem i ponudom plažnog bara postati vaše omiljeno mesto pored mora. Prvi restorani, kafei i italijanska đelaterija daće savršenu notu avgustovskim danima odmora svim posetiocima. Takođe, od 1. avgusta gosti mogu da koriste usluge i graničnog prelaza u okviru D-Marin Portonovi Marine.


D-Marin Portonovi, nova luka i granični prelaz u Boki


D-Marin Portonovi Marina poseduje 238 vezova na kojima se mogu privezati plovila od 7 do 70m, a tokom sezone i ona najveća od 120m. Ova moderna marina, zaklonjena na ulazu u Bokokotorski zaliv, nudi svojim klijentima sve što je potrebno za bezbedan, siguran i ugodan boravak u marini, uključujući nedavno otvoreni granični prelaz, a od uskoro i benzinsku stanicu. Pored toga, tu je i mnoštvo atrakcija koje se nude u sklopu rizorta koji je od 1. avgusta otvorio vrata svim posetiocima.

 

Svojim prvim zadovoljnim klijentima u marini D-Marin Portonovi nudi priliku da istraže mrežu D-Marin marina u Hrvatskoj, Grčkoj i Turskoj koristeći “Happy Berth Days” kampanju sa besplatnih 7 dana boravka u svakoj od ostalih D-Marin marina i posebnim popustom od 40% nakon isteka besplatnog boravka.

 

Tokom čitave 2019. godine, novi brendovi, nova mesta i usluge nastaviće da obogaćuju magično Portonovi iskustvo – koje čeka na sve posjetioce i rezidente.

 

Dobrodošli u Portonovi.

foto: Promo

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...