Promo

SEZONA UMETNIČKE MAGIJE U ONE&ONLY PORTONOVI

Oprostite se od 2023. godine i zakoračite u novu godinu u živopisnom stilu uz tri sjajne žurke koje vam nudi One&Only Portonovi.

Lifestyle
Autor:
SEZONA UMETNIČKE MAGIJE U ONE&ONLY PORTONOVI
One&Only Portonovi, Foto: Promo

Od živopisnih boja i uzbudljivih proslava koje obeležavaju ovo doba godine, do zadivljujućeg kaleidoskopa vatrometa koji obasjava noćno nebo, One&Only predstavlja savršenu destinaciju za jedinstvenu prazničnu proslavu, gde nastaju uspomene koje će se dugo pamtiti, a duh praznika blista umetničkom elegancijom.

Zimska terasa - palata umetničke elegancije

Zamislite zimsku terasu kao zimsku palatu koja odiše duhom elegancije, gde su zimske čarolije utkane u tapiseriju sofisticiranosti. Takođe, zimska terasa otvorena je za goste tokom novembra, decembra i januara, što je čini savršenim mestom da se prepustite neponovljivim prazničnim proslavama.

Caminetti, ušuškani kutak terase rizorta, pruža gostima priliku da iskuse istinski duh zime. Okusite neki od naših koktela pored očaravajućih kamine dok ušuškani uživate u pogledu na Jadran u zimskom ruhu. Ovde se gosti mogu prepustiti užitku u zimskim koktelima, premijum viskiju ili balkanskoj voćnoj rakiji, jer terasa na najčarobniji način oživljava duh zime.

Portonovi
foto: Promo

Jedinstvena praznična proslava na našoj zimskoj terasi

Oprostite se od 2023. godine i zakoračite u novu godinu u živopisnom stilu uz tri sjajne žurke koje vam nudi One&Only Portonovi. Zamislite veče umetničke magije, gde se smeh prepliće sa muzikom na svežem večernjem vazduhu, a svaka očaravajuća kulinarska kreacija predstavlja uživanje za nepca. Sve tri večernje proslave obećavaju noć dobre zabave, uz žive nastupe, raskošnu trpezu, posluživanje pića iz flaše i inovativne koktele. Kada se kazaljke budu sklopile u ponoć, nebo će obasjati najblistaviji vatromet u čitavoj Crnoj Gori, ispraćen muzičkim notama do ranih časova 2024. Plešite celu noć uz hipnotišući ritam DJ-eva u restoranu Tapasake ili se prepustite melodijama koje diraju dušu u restoranima Sabia i La Veranda.

  • Vreme: 20:00h – 03:00h
  • Cena: Odrasli €265 | Deca 4-11 €132 | Deca 0-4 na račun kuće
  • Rezervacije: reservations@oneandonlyportonovi.com
  • Lokacija: Tapasake, La Veranda, Sabia
  • Datum: 31. decembar 2023.
Portonovi
foto: Promo

Dočekajte sezonu prazničnog darivanja širom raširenih ruku

U istinskom duhu proslavljanja prazničnog duha, gosti mogu upotpuniti prazničnu atmosferu božićnim ukrasom kreiranim po meri, ručno izrađenim od strane talentovanih lokalnih zanatlija iz radionica Kiro Ceramics i Bura Bonaca. Svaki ukras predstavlja dodir magije prazničnim dekoracijama, ali i srdačan gest podrške lokalnoj zajednici. Sav prihod prikupljen u okviru ove inicijative namenjen je podršci Muzičkoj školi u Budvi.

Neverovatni praznični pokloni

Vrhunac umetničke elegancije predstavlja ‘Mimosa Breze’, luksuzni parfem koji je kreirao Montoroi u saradnji sa One&Only rizortom. Miris, bogat notama čaja, starog drveta, rabarbare i srca ruže, dočarava esenciju Crne Gore i vratiće vas u najčarobnije uspomene provedene u One&Only Portonovi.

1 / 10 Foto: Promo

Pronađite svoju prazničnu destinaciju iz snova

Oni koji žude za sunčanim predahom mogu da istraže očaravajući One&Only svet. Od primamljive tople morske obale u One&Only Palmilla u Meksiku, od srca živopisne malezijske kulture u One&Only Desaru Coast i bujne džungle u One&Only Gorilla's Nest u Ruandi, do idiličnog One&Only Reethi Rah na Maldivima, svaka destinacija nudi jedinstveno iskustvo koje redefiniše pojam praznične elegancije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs