Sve je krajnje jednostavno

Zakon bumerang: Poštujte ovo i više ništa loše vam se nikad neće desiti!

Zašto treba biti veoma pažljiv u svojim mislima, željama i maštarijama

Lifestyle
15:20h Autor:
Foto: Profimedia

Poznate su nam reči - Čini dobro, dobrom se nadaj; čini loše, još gorem se nadaj. Iako još od detinjstva znamo za ovo pravilo, često ga zanemarimo i zaboravimo, ali "bumerang zakon" je važeći i niko ga ne može otkazati, piše Lovesensa.

 

Kakav je to zakon?

 

Naše misli se vrlo lako mogu realizovati. Mnogi su već upoznati sa knjigom i filmom "Tajna", koji prilično jasno i dovoljno detaljno govori o mogućnostima ljudskog razmišljanja i snova. Ali, danas ćemo obratiti pažnju na loše misli i želje koje upućujemo drugim ljudima, a samim tim i sebi.


Moguće je da na svetu postoji nešto što vidi i čuje naše misli i spremno je da ih ispuni. A kada poželimo nekome nešto loše, to loše nam se vrati kao bumerang. Isti slučaj je i sa dobrim.

 

Ako sebi želimo dobro, onda bi u našim mislima trebalo da bude samo dobro. Takve želje se odnose i na nas i na drugu osobu. Univerzum ih ispunjava i usmerava prema izvoru signala dobra ili zla. Zbog toga treba biti veoma pažljiv u svojim mislima, željama i maštarijama.

 

Smirenje i sreća će sigurno doći: Ali tek kada OVO izbacite iz svog života!

foto: Shutterstock

Sve je krajnje jednostavno - budite pozitivni, verujte i uskoro će život biti bolji. Ako izgubite radost u srcu, ne verujete u uspeh i vidite svoju budućnost obojenu sumornim bojama, budućnost će i biti sumorna i neće biti uspešna.

 

Ako želite ljudima dobro i uspeh - uspeh će vam doći. Ljudima želite nevolje i nesreće - zadesiće vas, jer vi mislite o njima i naručujete ih od Univerzuma.


Svi naši problemi su u našim glavama i svi naši uspesi su u našim glavama. Život ne može biti samo dobar ili samo loš.

 

Kada ste uspešni, razmišljate o uspehu. Kada se pojave problemi, treba razmišljati o tome kako će period uspeha opet doći. Važno je da verujete, razmišljate pozitivno i vaše misli će postati realnost.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...