Astro prognoze

Dnevni horoskop za 23. avgust: Živci su vam slabi!

Ovan se nervira, Lav spreman za novu ljubav, Škorpija se plaši emocija, Jarac se ne slaže sa voljenom osobom

Zanimljivosti
09:51h Autor:

OVAN

Možete da se oslonite na saradnike. Današnji dan vam je povoljan za posao, dolaze vam neka nova rešenja. Možete da očekujete stabilnu situaciju u odnosu sa partnerom koji vam je posvećen. Problemi sa za nervnim sistemom.

BIK

Dobićete pozitivan odgovor vezano za neki zahtev ili molbu koju ste poslali. Očekuje vas povoljan period. Ukoliko ste planirali početak zajednice ili braka, današnji dan je odličan za to! Uspećete da rešite neke tegobe.

BLIZANCI

Možete da očekujete ponudu za saradnju sa inostranstvom ili sa nekom kompanijom koja je povezana sa inostranstvom. Možete da se nadate poznanstvu sa osobom o kojoj ste već čuli mnogo komentara. Hronični problemi.

RAK

Uspećete da ostvarite značajno poboljšanje poslovnih okolnosti, a kroz neko vreme i veću zaradu. Čvrsto verujete u to da ćete pronaći pravu ljubav. Iako imate mnogo razočarenja iza sebe, ne odustajete. Nemate probleme na polju zdravlja.

LAV

Možete da očekujete priliku da realizujete jednu važnu poslovnu saradnju u budućnosti. Pokretanje novog poznanstva vam unosi elan i daje vam pozitivnu energiju. Spremni ste za novu ljubav! Povedite računa ako ste skloni alergijama.

DEVICA

Možete da očekujete naporan dan i dosta poslovnih obaveza. Pred vama je dosta stresova i promena. Za sada vam nije lako da sa partnerom ostvarite stabilnost. U nekim trenucima e polako hladite. Moguć je pad imuniteta.

VAGA

Ulazite u nov poslovni projekat koji vam uskoro donosi i dobre preporuke, nove saradnje i bolje prilike za posao. Zadovoljni ste odnosom koji imate sa voljenom osobom. Spremni ste da vaš brak stabilizujete. Moguć je pad imuniteta.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete da će nove poslovne odluke koje ste doneli da se odraze jako dobro na vaše polje posla. Za sada vam nije lako da budete otvoreni po pitanju svojih emocija jer se plašite da ćete biti povređeni. Pazite na zdravlje.

STRELAC

Mogući su manji konflikti sa kolegama. Važno je da se na vreme naučite određenoj diplomatiji. Dopada vam se osoba koja se ponaša promenljivo. Niste sigurni da li i ona ka vama gaji osećanja. Povećajte unos magnezijuma.

JARAC

Možete da očekujete da ćete imati neke kočnice na poslovnom polju i da vam neće biti lako da se stabilizujete. Moguće je da ćete imati neslaganje sa voljenom osobom. Svađe vas opterećuju i guše. Mogući su bolovi u leđima.

VODOLIJA

Nije povoljan dan za rešavanje papirologije. Izbegavajte bilo kakve sukobe sa zakonom. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete novo poznanstvo koje vas kasnije vodi do ljubavne veze. Izbegavajte alkohol ali i gazirana pića.

RIBE

Finansije vam mogu biti promenljive u narednom periodu. Neće vam biti lako da ostvarite stabilnost. Moguće je da vaša ljubomora pravi veće probleme između vas i voljene osobe. Mogući problemi sa debelim crevom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs