Prava dušica

Laki Dajmon Rič izgleda kao lik iz horor filma: Ovo je priča čoveka sa najviše tetovaža na svetu!

Ja se nimalo ne razlikujem od ostatka sveta, imam iste probleme kao i većina ljudi, kaže ovaj umetnik

Zanimljivosti
20:04h Autor:
Laki Dajmon Rič izgleda kao lik iz horor filma: Ovo je priča čoveka sa najviše tetovaža na svetu!
Foto: Profimedia

Upoznajte Laki Dajmon Riča, čoveka sa najviše tetovaža na svetu.

Rođen je na Novom Zelandu kao Gregori Paul Meklaren, a pred njim je bila izvanredna i raskošna budućnost.

Cirkusu se pridružio kada je imao 16 godina. Kako je odrastao u cirkusu, njenog repertoar je činilo žongliranje motornim testerama, gutanje mačeva, a sve to dok vozi bicikl na jedan točak.

Tada je dobio i novo ime: Laki Dajmon Rič.

Svesno gore svoju kožu! Rezultat: Opekotine od sunca kao tetovaža! (FOTO)

foto: Profimedia

"Pretpostavljam da sam po prirodi srećan otud i Laki u imenu. Prijatelji smatraju da izgledam kao nebrušeni dijamant, a Rič je zbog toga što sam bogat duhom," pojašnjava ovaj izvođač svoje neobično ime.

Pored svog imena i profesije, Laki je neobičan i po tetovažama koje mu prekrivaju svaki centimetar tela. Upravo zbog tetovaža je skoro deceniju svetski rekorder. Izračunato je da je Laki kod tatu majstora proveo skoro 1000 sati kako bi svoju kožu oslikao do tančina.

Pored tetovaža, Laki ima i višestruko izbušene uši, pirsinge kao i srebrne krunice na zubima.

Njegov upečatljiv izgled izaziva brojne reakcije, a među njima je malo pozitivnih.

Kada tetovaža ne predstavlja ništa: Beleg za celi život! (FOTO)

foto: Profimedia

"Ono što drugi misle o meni, ne zanima me! Samopoštovanje ne dobijam od tuđeg mišljenja. Volim sebe onakav kakav sam sada," iskren je Laki.

"Nisam drugačiji, samo sam mnogo tetoviran. Imam iste vrste problema kao i većina ljudi. Živim svoj život najbolje što znam," kaže ovaj neobični performer.

"Prvu tetovažu sam uradio kada sam putovao sa cirkusom u Australiju. Tada sam imao 16 godina i istetovirao sam maleni znak za žonglerski klub na boku. Nisam hteo da moju tetovažu vidi mama. Mislio sam da ću uraditi samo tu jednu tetovažu i da je to to. To skoro svi pomisle," priča iskreno Laki.

Nakon prve tetovaže, Laki je čekao dve godine, pa je drugu tetovažu uradio sa 18 godina, a nakon toga se tetovirao kad god je stigao.

Žena (80) iskreno: Evo zašto sam umesto liftinga, otišla da se istetoviram! (FOTO)

foto: Profimedia

"Upoznao sam mnoge tatu majstore iz celog sveta. Ne odabiram posebno tetovaže. Jednostavno pokažem deo tela i kažem tatu majstoru: navali!"

"Nastupao sam širom sveta, putujući kao ulični izvođač. Novac koji sam zaradio, uložio sam u izgled. Mislio sam da je to karmički ispravno," priseća se on.

Punih deset godina traje njegova opsesija tetoviranjem, da bi svaki centimetar njegovog tela bio prekriven mastilom.

"Tetoviranje celog tela sam završio kada mi je bilo 28 godina, a onda sam počeo da prelazim rubove postojećih tetovaža, ispunjavajući mesta između njih."

Sada se može pohvaliti sa preko 200% pokrivenosti mastilom, uključujući njegove obrve, osetljivi deo između nožnih prstiju, gornji deo ušnih kanala, pa čak i desni.

Skinuo se u kupaći i šokirao ceo svet: Šta je sve radio na svom telu slavni glumac! (FOTO)

foto: Profimedia

"Nemam favorita među tetovažama. Svaka ima svoju priču, a trenutno mi je omiljena ona koju upravo završim."

Pretpostavljate da se Laki nikad nije pokajao zbog svojih tetovaža:

"Ne. Ne žalim zbog bilo čega što sam postigao ili učinio. Mislim da ljudi koji se plaše da se tetoviraju, smatraju da su te tetovaže trajan pečat na njihovom telu. Mada ne znaju da se one uvek mogu prekriti, ukloniti, promeniti..."

Od kako je ušao u Ginisovu knjigu rekorda, Laki je prestao da se tetovira. Već šest godina nije uradio ni jednu tetovažu. Danas rado tetovira druge ljude. Iako godinama nije istetovirao ni cvetić na svom telu, niko do sada nije oborio Lakijev rekord.

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs