Razmislite dobro

Kada tetovaža ne predstavlja ništa: Beleg za celi život! (FOTO)

Zamislite da vam ime bivšeg partnera krasi pola ruke, totem za koji nemate pojma šta znači je na vašoj guzi, a omiljeni stih je napisan sa gramatičkom greškom upravo u donjem delu leđa? Da li još želite da se tetovirate na brzinu
Zanimljivosti
22:40h Autor:
Foto: Reuters

Mišljenja su veoma podeljena kada je reč o tetoviranju. I dok su jedni zaljubljenici u tetovaže, drugi ni za živu glavu ne bi ništa istetovirali. Ipak, postoji i kategorija ljudi koji se tetoviraju ne razmišljajući o tome da li će se u budućnosti pokajati zbog pogrešnog tatua. Ovo su najčešće greške koje mogu skupo da vas koštaju kako materijalno tako i emotivno.

 

Trend u tetoviranju za kojim su poludili i muškarci i žene, više pročitajte OVDE.

 

Ime trenutnog partnera

 

Zaljubljenost je sasvim opravdana, ali danas kada se  skoro polovina brakova završava razvodom, istetovirati ime trenutne ljubavi, pa čak i one koja je zakonska ravno je nepromišljenom gestu i ludosti. Ukoliko se razvedete, a nakon razvoda upoznate novog partnera ili partnerku neće vam biti prijatno što na ramenu, podlaktici ili na leđima imate istetovirano ime bivšeg partnera.

 

Šta će se desiti kada raskine sa Brendom?

 

Setite se samo Nataše Bekvalac, koja je na ruci istetovirala slovo "D", a nakon razvoda ga je brže bolje obrisala. I Anđelina Džoli je prošla kroz ovu vrstu bola, ali je potrošila i puno para kako bi skinula ime svog bivšeg muža. Naime, ona je na ramenu imala istetovirano  ime "Billy Bob". Pošto ta tetovaža nije uspešno skinuta preko nje je urađena nova, sa geografskim lokacijama na kojima su rođena njena deca. I glumica Melani Grifit uklonila je ime svog supruga Antonija Banderasa sa tetovaže na ruci, potvrdivši i na taj način da sa uskoro bivšim suprugom više ne želi da ima ništa. Zato ako želite da istetovirate nečije ime, neka to budu imena vaših mališana.

 

Kada tetovaže postanu životna priča, više možete naći OVDE.

 

Pripazite na pravopis

 

Ukoliko ipak odlučite da se istetovirate, a da to budu rečenice ili slova bilo kog jezika, proverite nekoliko puta da li je ta reč pravilno napisana. A ako tetovirate rečenice, proveravajte pravopis i dok vas tetoviraju.  Naravno, raspitajte se da li je vaš tatu majstor dovoljno pismen.

 

Ne igrajte se sa nepoznavanjem jezika

 

Ako odlučite da napišete neku reč na francuskom, grčkom, hebrejskom ili indijskom jeziku, vodite računa da ta reč bude pravilno napisana. Nekoliko poznatih ličnosti, a među njima i Rijana, imaju pogrešno napisane ideograme. Naime, Rijani niko nije rekao da u francuskom jeziku pridev dolazi posle imenice, tako da je njena tetovaža "pobunjeni cvet" zapravo ne znači ništa.

 

Majstor tetoviranja testamentom ostavio svoju kožu, više možete da pročitate OVDE.

 

Moderne tetovaže

 

Vrlo moderni tribali nemaju nikakvo lično značenje, a obično se tetoviraju na mesta na telu koja su takođe "u modi ", mogu učiniti da kasnije zažalite to što ste uradili. Zato razmislite još jednom, pre nego što odlučite da istetovirate tribal na guzi.

 

Tetovaža boli

 

Bez obzira na to što je tehnika napredovala i što sada tatu majstori tetoviraju sa mašinicama, ove procedure veoma bole. Delovi tela koji su najbolniji jesu oni najbliži kostima, tamo gde nemate mnogo masnog tkiva.

 

A u kojim to delatnostima poslodavci tolerišu tetovaže, pročitajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...