iznenadićete se

Sanjate da padate ili bežite? Evo šta nam podsvest poručuje preko najčešćih snova!

Neke osobe se ne sećaju svojih snova, dok ima onih pamte i najmanje detalje

Zanimljivosti 15.02.2019. - 21:36h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Shutterstock

Ovih deset snova svi smo sanjali barem jednom u životu, a u nastavku saznajte šta oni zapravo znače.

 

1. Neko vas proganja


Bez obzira na to koliko se trudili, ne možete da pobegnete nekome u snu? Psiholozi tvrde da imate nerazrešenih problema u stvarnom životu koji vas koče. To može biti prilika za novi posao ili problem u vezi od čijeg rešenja bežite. Kako se možete rešiti sna? Rešite problem u stvarnom životu.

2. Zubi vam ispadaju


Zubi su simbol moći i samopouzdanja, pa kada sanjate o ispadanju istih, zapravo osećate nedostatak ovih stvari. Neke su studije pokazale da je glumljenje samopouzdanja odlična vežba koja s vremenom dovodi do stvarne sigurnosti u svoje poteze.

 

3. Ne možete da nađete toalet


Žuri sam se u WC, ali ne možete da nađete odgovarajuće mesto da se olakšate? Ovaj san zapravo je poruka da u životu postoji neki metaforički otrov kojeg morate da se rešite. To može biti prijatelj zbog kojeg se osećate loše ili imate posao kojim ste duboko nezadovoljni.

 

Stari račun mora da se plati: Evo zbog čega sanjamo pokojnike!

foto: Shutterstock

4. Goli ste u javnosti


Nagost u snu pokazatelj je emotivne ranjivosti u stvarnosti. Ne osećate se dobro na svojem novom poslu, vezi ili uopšteno u društvenim situacijama. Ako se san odvija u učionici, moguće je da se osećate nesigurno u ono što ste tamo naučili. Nagost u kafiću upućuje da patite od društvene teskobe.

5. Niste se spremili za ispit


Sanjate li da morate da položite ispit za koji se niste spremili, iako ste davno izašli iz školskih i studenskih klupa? U stvarnom životu ste perfekcionista koji uvek mora svaki zadatak da obavi na najbolji mogući način. Upravo zbog toga često se brinete da nećete moći da zadovoljite svoje visoke zahteve.

6. Letite


Bez obzira na to letite li u avionu ili slobodno poput ptice, ovaj san simbol je emotivne slobode. Osećate se da ste bez ikakvih ograničenja i otvoreni ste za donošenje odluka. Ovo je pravi trenutak da poduzmete hrabre korake u stvarnom životu.

 

Tumačenje 8 najčešćih snova: Psiholog otkriva šta vas čeka u stvarnom životu!

foto: Shutterstock

7. Padate


Padanje u snovima, s druge strane, je znak da gubite kontrolu nad vlastitim životom. Uzrok za ovaj san nalazi se u težini koju osećate u svakodnevnim situacijama. Najbolji način da se rešite te uznemirujuće vizije jeste da se prepustite nekoj situaciji koja vas usrećuje i opušta.

8. Vozite se u vozilu bez kontrole


Vozila u snu simbolizuju sredstvo do ostvarenja nekog cilja. Ako u snu nemate kontrolu nad nekim vozilom poput automobila, moguće je da su vaše životne odluke u rasulu. Stručnjaci savetuju da budete aktivni u rešavanju problema, a što manje vremena provodite u brizi.

9. Nalazite praznu sobu


U snovima često sanjamo dom u kom smo odrasli, no tokom sna pojave se vrata iza kojih nema ništa. Kuća je simbol nas samih, a svaka prostorija deo našeg karaktera. Prazna soba upućuje da postoji neki deo vas koji nesvesno potiskujete, poput neke strasti ili talenta. Najvažnije je prepoznati koji deo sebe zapostavljate, pa onda se možete i pozabaviti rešenjem.

10. Kasnite na dogovor


Žurba bez pravovremenog stizanja na željenu destinaciju znak je neostvarenog cilja u stvarnom životu. To može biti neostvarena želja iz najmlađih dana ili važan radni zadatak koji vam izaziva mnogo stresa jer niste stigli da ga obavite u željenom roku.

 

Sećate li se svojih snova: Pogledajte šta to govori o vama i kako nam pomažu da prebolimo raskid!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs