Sanovnik

Tumačenje 8 najčešćih snova: Psiholog otkriva šta vas čeka u stvarnom životu!

Umesto što ste toliko zabrinuti zbog gubitka kontrole, nekad jednostavno treba da verujete sebi a i drugima
Zanimljivosti
15:36h Autor:
Foto: Profimedia

Mnogi psihoterapeuzi do rešenja na seansama dolaze upravo tumačeći pacijentove snove. Preporučuje se da svoje snove zapisujete kako bi vremenom otkrili šta mogu da znače. Psiholog Ian Wallace tumačio je preko 150.000 snova za 30 godina prakse.

 

Sajt Business Insider kompilirao je 8 najčešćih snova, njihovo moguće značenje, kao i šta bi trebalo da uradite kada ste budni.

 

8. Našli ste se u nekorišćenom prostoru, novoj sobi

 

Šta znači: Sobe u kući predstavljaju različite aspekte vašeg karaktera. To što ste se našli u novoj sobi znači da ste otkrili talenat kog niste bili svesni ranije.

 

Šta bi trebalo da radite: Što više vremena provodite istražujući svoje uspavane talente, veća je verovatnoća da ćete pronaći druga vrata koja se otvaraju za vas u budnom životu, kaže Wallace.

 

7. Vozilo koje je van kontrole

 

Šta znači: Automobil predstavlja vašu sposobnost da dosledno napredujete ka određenom cilju. U budnom stanju, možete osećati da nemate dovljno kontrole na putu uspeha.

 

Šta bi trebalo da radite: Umesto da se trudite da preuzmete kontrolu nad situacijom, Wallace kaže da se opustite i da dopustite svojim instinktima da upravljaju na putu koji je najbolji za vas.

 

6. Padanje

 

Šta znači: Osećaj da padate u snu ukazuje da ste suviše stegnuti u stvarnom životu. Potrebno je da se opustite i prepustite.

 

Šta bi trebalo da radite: Umesto što ste toliko zabrinuti zbog gubitka kontrole, nekad jednostavno treba da verujete sebi a i drugima, i da će sve doći na svoje mesto.

 

5. Letenje

 

Šta znači: Letenje sugeriše da ste se oslobodili stvari koje su vas sputavale u „stvarnom“ životu.

 

Šta bi trebalo da radite: Iako možda smatrate da ovo osećanje oslobođenja dolazi kao sreća ili sasvim slučajno, to je zato što ste uspeli da donesete važne odluke ili da se izdignete iznad ograničenja velike odgovornosti, kaže Wallace.

 

Već 20 godina živi na pustom ostrvu: Bivši milioner otkriva šta je najgori otrov današnjice! (VIDEO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

4. Nepripremljeni ste za ispit

 

Šta znači: Ispiti u snovima pokazuju kako sudimo o našoj sposobnosti da radimo, što bi dalje značilo da kritički preispitujemo naše sposobnosti kada smo budni.

 

Šta bi trebalo da radite: Umesto da se utapate u beskrajnom samoispitivanju, pravi test vašeg karaktera je da budete u stanju da prihvatite svoje talente slaveći znanja i dostignuća, umesto da stalno sudite o njima.

 

3. Bez odeće ste u javnosti

 

Šta znači: Biramo odeću da predstavimo određenu sliku o sebi. Biti go u javnosti znači da postoji situacija u „stvarnom“ životu koja nas čini ranjivima i izloženima tuđoj proceni.

 

Šta bi trebalo da radite: Iako može da bude potencijalno osramoćujuće, ponekad se treba otvoriti drugima tako da mogu da vide naše stvarne talente.

 

Ako ste sanjali preminulu osobu: To može da znači samo ovo!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

2. Zubi koji ispadaju

 

Šta znači: Zubi simbolizuju koliko se samouvereno i moćno osećamo, a neke situacije prouzorkuju da naše samopouzdanje opada.

 

Šta bi trebalo da radite: Umesto da na ove situacije gledamo kao na nešto što nas ostavlja bez snage, trebalo bi da razmišljamo o njima kao o izazovima.

 

1. Neko vas juri

 

Šta znači: Postoji problem u vašem budnom životu sa kojim želite da se suočite, ali ne znate kako.

 

Šta bi trebalo da radite: Ova situacija je često velika prilika za vas da nastavite određene lične ambicije. Iako mogu da deluju zastrašujuće, vaši progonitelji vam zapravo skreću pažnju na vaše neostvarene talente koji traže put za ostvarenje.

 

Čuo da tata nikad neće doći, sanjao ga svake noći: Potresna priča iz rata i neočekivani preokret!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs