neverovanto

Britni Spirs snimila pesmu sa napopularnijim bendom 90-tih: Povratak u omiljenu deceniju! (VIDEO)

Vreme je za povratak!

Muzika
Autor:
Britni Spirs, Foto: Profimedia

Britni Spirs je iznenadila obožavaoce novom pesmom. Pevačica već dugo nije na sceni i nije snimala albume. Međutim, prvi put posle dužeg vremena objavila je novi singl - zajedno sa najpopularnijim bendom Backstreet Boys, za čijim su solistima fanovi ludeli tokom 90-ih. Britni je očigledno vrlo dobro odabrala sa kim bi trebalo da snimi duet.

Numera pod naziovm "Matches“ nas svojim ritnom vraća u 1999. godinu. Pored pesme, Spirs je predstavila i ažuriranu verziju svog poslednjeg albuma Glory koji je objavljen 2016. godine. Album takođe uključuje još jednu novu pesmu "Swim In the Stars", čije je lansiranje zvezda vremenski poklopila sa svojim rođendanom.

Britni Spirs je dugo godina bila pod nadzorom svog oca. U poslednje vreme fanovi su sve više zabrinuti zbog pevačice, plašeći se da ona nije dobrovoljno pristala na ovo. Bez dozvole Džejmija Spirsa, zvezda ne može ni da izlazi sa muškarcem ili da rodi bebu. Advokat je izjavio da njegova klijentkinja neće nastupati dok njen otac kontroliše njenu karijeru.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs