savršena pesma za božićne praznike

Maraja Keri je snimila novu božićnu pesmu: Ovo morate da čujete! (VIDEO)

Njen hit iz 1994. godine ""All I Want for Christmas Is You" popularan je i danas, a Maraja Keri sada je snimila novu božićnu pesmu naziva "Oh Santa".

Muzika
Autor:
Maraja Keri je snimila novu božićnu pesmu: Ovo morate da čujete! (VIDEO)
Maraja Keri, Foto: Profimedia

Muzička diva Maraja Keri (50) najpoznatija je po hitu "All I Want for Christmas Is You" iz 1994. godine, a sada je snimila novu božićnu pesmu.

"Oh Santa" naziv je singla u kojem je udružila snage s pevačicama Arijanom Grande i Dženifer Hadson.

Pesma je objavljena u sklopu specijala koji se prikazuje na Apple Tv-u "Mariah Carey’s Magic Christmas Special", a radi se o spektaklu koji donosi spoj pesme, plesa i animacije uz veliku dozu prazničkog duha.

Hoće li se i ova božićna pesma Maraje Keri pevati nakon 26 godina, pokazaće vreme, a s obzirom na to da je pesma "All I Want for Christmas Is You" tek 2019. godine dospela na vrh Billboardove Hot 100 liste, pevačica već zna da se čekanje isplati.

"Gledala sam u jelku i osećala sam mir. Bio je to neverovatan trenutak za mene. Među svim mladim muzičarima snaga moje pesme je da se uspela probije. Godinama je ta pesma na vrhu mnogih lista, ali nisam bila fokusirana na to, ali moja deca, moji obožavatelji, najbolji ljudi na svetu su mi to omogućili", komentarisala je Maraja uspeh svoje pesme u Jutjub emisiji "No Filter With Naomi" s Naomi Kembel.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs