Astro prognoza

Dnevni horoskop za 15. decembar: Emotivno ste jaki, ali fizički ste poljuljani!

Vodolija fokusirana na finansije, Stresac u problemima, Jarac uspešan, Bik energičan

Lifestyle
07:45h Autor:

OVAN

Energični ste, samouvereni i obaveze odrađujete u najkraćem mogućem roku. Komunikaciju sa strancima držite u tajnosti. Očekuje vas novo poznanstvo a vaša taktika kojom veličate sebe ne uspeva. Budite pažljivi u saobraćaju.

BIK

Prezadovoljni ste saradnjom sa strancima. Planirate da nastavite saradnju sa njima i na drugim projektima. Emocije su vam proradile. Imate potrebu za intenzivnim druženjem što voljenoj osobi odgovara. Zdravlje je solidno.

BLIZANCI

Ukoliko posao ima veze sa uniformom ili građevinom očekuju vas veći problemi i zastoj. Emocije prema partneru su jake i u potpunosti mu se posvećujete. Imate utisak da je ljubav na vrhuncu. Osećate se dobro.

RAK

Upoznajete osobu iz branše koja ostavlja odličan utisak. Nudite joj poslovnu saradnju apsolutno ubeđeni da ćete se dobro slagati. Imate dileme po pitanju veze. Niste sigurni u svoje emocije prema partneru. Pritisak je nestabilan.

LAV

Prilikom poslovnih pregovora postižete uspeh. Uspostavljate saradnju koja će vam omogućiti stabilan priliv finansija. Niste iskreni prema partnerki po pitanju finansija, jer znate da ne bi odobrila vaš trošak. Moguć je bol u leđima.

DEVICA

Situacija na poslu je nezadovoljavajuća. Posao stagnira, vi ulažete više truda, ali rezultata nema. Mir nalazite posvećujući se porodici i porodičnim obavezama. Partner uživa u vašoj pažnji. Mogući su problemi sa zubima.

VAGA

Prilično ste ambiciozni. Željni ste uspeha. Ulažete puno truda i vremena u posao, ali ne uspevate da postignete cilj. Svesni ste da bračni partner ima probleme. Strpljivo čekate da ih reši i da vam se posveti. Čuvajte grlo.

ŠKORPIJA

Imate jako puno obaveza, ali dovoljno energije da ih odradite. Vaš pozitivan stav prema poslu je zarazan. Intuicija vam je proradila i govori vam da partner nije iskren prema vama. Mudro ćutite i pratite ponašanje partnera. Moguća je glavobolja.

STRELAC

Vredni ste i maksimalno skoncentrisani na obaveze. Finansijski dobitak pozitivno utiče na vaš radni elan. Niste u potpunosti zainteresovani za partnerku i njoj je to jasno. Ona se nada da je u pitanju prolazna faza. Zdravlje je dobro.

JARAC

Mogući su problemi na polju komunikacije i administracije. Ako je potrebno da bilo šta potpišete proverite više puta da li je sve jasno formulisano. Emocije prema partnerki su postojane i snažne. Probavni sistem je osetljiv.

VODOLIJA

Zabrinuti ste i fokusirani na finansije. U očekivanju ste priliva novca. Jedan deo stiže, što donosi olakšanje, dok drugi deo novca kasni. Partner vam pruža podršku i bodri da će finansije biti bolje. Sleduje pad raspoloženja.

RIBE

Samouvereni ste. Uživate u postignutom poslovnom uspehu. Prija vam osećaj da ste svemoćni. Sa puno entuzijazma bacate se na nove obaveze. Vaše misli su usmerene ka bivšem partneru. Očekuje vas nesanica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...