Astro prognoza

Dnevni horoskop za 16. decembar: Opustite se i uživajte!

Vaga uznemirena, Ovan ograničen, Bik uspešan, Jarac usamljen

Lifestyle
08:02h Autor:

OVAN

Imate utisak da su poslovni planovi ograničeni i da ima mesta da se ubace još neki projekti. Sa puno optimizma dopunjujete postojeće poslovne planove. Fokusirani ste na posao, što partneru jako smeta. Zdravlje je odlično.

BIK

Prilično ste uspešni prilikom rešavanja pravnih pitanja. Imate takav nastup na sudu da on vodi u smeru dobijanja parnice. Emocije su vam žestoko proradile i imate potrebu da budete stalno sa voljenom osobom. Vaš imunitet je jak.

BLIZANCI

Tekući posao vam je dosadio. Rutina vas ubija. Potrebna vam je promena, nove obaveze i izazovi. Više ste fokusirani na svoj socijalni nego emotivni život što drugoj polovini prilično smeta. Unosite promene u način ishrane.

RAK

Posao stagnira i to vas tera na dramatične promene: menjate poslovu strategiju i nadate se dobrim rezultatima. Pred vama je novo poznanstvo. Šesto čulo vam govori da će doći do zbližavanja sa novom poznanicom.

Stomak je osetljiv.

LAV

Jako ste komunikativni i šarmantni. Na taj način uspevate da ubrzate rešavanje neke dokumentacije koja se inače dugo čeka. Predstoji vam zanimljivo poznanstvo. Druga strana ostavlja odličan prvi utisak. Zdravlje je

stabilno.

DEVICA

Posao stagnira. Skoncentrisani ste na probleme koji su do toga doveli. Potrebno je vreme da se oni reše, ali ste prilično uporni. U mislima vam je bivši partner. Još uvek ste emotivno vezani za njega. Očekuju vas problemi sa

pritiskom.

VAGA

Poslovna saradnja sa inostranim saradnicima ne teče glatko. Niti imate sličan pogled na proces rada niti slične ciljeve. Partner vas smara pa se družite sa ljudima koji su mnogo bolje raspoloženi. Mogući su problemi sa hormonima.

ŠKORPIJA

Energični ste i znate dobro šta želite da postignete. U potpunosti ste upoznati sa procesom rada tako da brzo donosite poslovne odluke. Ukoliko ste slobodni ne radite ništa po pitanju promene statusa. Zdravlje je stabilno.

STRELAC

Maksimalno ste posvećeni obavezama i uživate u njima. Posao se odvija regularno, bez ikakvih teškoća ili nerviranja. Preko posla upoznajete osobu koja ostavlja odličan prvi utisak, kao i vi na nju. Osećate se jako dobro.

JARAC

Ulazite u novu poslovnu fazu. Započinjete privatni biznis. Nemate još uvek jasan poslovni koncept samo volju da radite i da uspete. Upoznajete osobu koja ima veze sa inostranstvom. Smatrate da daljina nije problem. Stomak je osetljiv.

VODOLIJA

Jako ste kreativni. Osmišljavate nove poslovne planove za iduću godinu. Imate potrebu da uradite nešto novo što još nije viđeno. Nezadovoljni ste brakom, jer imate utisak da su sve porodične obaveze na vašim leđima. Moguće su povrede.

RIBE

Poslovna saradnja sa inostranim partnerima se odlično odvija. Finansijski dobitak upotpunjuje dobro raspoloženje. Očekuje vas susret sa bivšom ljubavi. Totalno ste nezainteresovani za obnovu veze. Zdravlje je stabilno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...