ASTROLOGIJA

Kineski godišnji horoskop za 2021. godinu - Bivo

Ova godina je godina velikog uspeha, pametno iskoristite prilike koje vam se pružaju

Zanimljivosti 14.12.2020. - 10:52h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Bivo u ovoj godini neće odmarati nimalo, ali to predstavnike ovog znaka i raduje. Ovo će biti naporna, ali i godina kada će se uložen rad isplatiti. Sve što već dugo planirate, vreme je da ostvarite. Zvezede su vam naklonjene, pa ćete postići veliki uspeh, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. 

 

Ljubav

 

2021. godina će biti i godina ljubavi. Zauzeti će vezu podići na viši nivo, a između vas i partnera će vladati harmonija. Oni slobodni prestavnici ovog znaka će početkom godine upoznati osobu koja će ih zaintrigirati. Zračićete šarmom, pa će reko ko ostati imun na vašu pojavu. 

Novac

 

Ukoliko planirate neka ulaganja, 2021. godina je dobra za to, ali dobro razmislite pre nego što uložite svoj novac. U prvoj polovini godine nećete primetiti velike pomake na poslovnom polju i polju finansija. Ukoliko budete vredno radili, sve će se isplatiti u oktobru, kada vas očekuje veći priliv novca.

 

Zdravlje

 

Bićete skloni burnim reakcijama i izloženi stresu, što može da izazove zdravstvene probleme. Trudite se da više vremena provodite u prirodi ili meditirate, kako biste sačuvali zdrav razum. 

 

Karijera

 

2021. kao što smo već i rekli će biti uspešna, ali samo ako budete uložili veliki trud. Ove godine za vas važi pravilo, "Kako seješ, tako i žanješ". Ako ste uložili veliki napor, to će vam se višestruko vratiti.

 

(Stil.kurir.rs)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs