Najjače žene rađaju se u ovom horoskopskom znaku: Nije se rodio onaj koji je nju nadmudrio

Dame rođene u horoskopskom znaku Lava znaju šta hoće, znaju kada to hoće i od koga to hoće. Čik se usudi da im ne ispuniš želju

Horoskop
15:24h Autor:
Najjače žene rađaju se u ovom horoskopskom znaku: Nije se rodio onaj koji je nju nadmudrio
Foto: Shutterstock

Lavica je lavica. Ne postoji nijedna ravna takvoj ženi. Lavica je centar sveta, želi da pored sebe ima muškarca koji zna da mora ceo život da živi u njenoj senci, jer ne postoji onaj koji je nju nadmudrio.

Asrolozi kažu da lavice zahtevaju muškaraca koji će joj ugađati, koji će joj imponirati, koji će je držati kao malo vode na dlanu.

Dženifer Lopez
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Sa kojim znakom se najbolje slaže žena Lav

Lavice se najlepše zabavljaju sa Strelčevima i Vodolijama. Vatreni Strelac joj donosi izazove i stalno nudi nove avanture. Vodolija joj otvara drugačiju perspektivu, stimuliše intelekt. Uz ova dva znaka se dobro slaže nekonvencionalna žena Lav.

Šarliz Teron
foto: Maria Laura Antonelli / Avalon / Profimedia

Sa kojim znakom se NE SLAŽE žena Lav

Lavici nisu naročito zanimljive introvertne osobe, biće joj dosadni usamljenici poput Device. Ni Rak ni Blizanci se neće snaći sa ženom Lavom. Prvi stalno idu na sigurno, drugi nisu dovoljno lojalni za njen ukus.

Koje su mane žene rođene u znaku Lava

Umeju da budu tvrdoglave, drže se svog stava čak i kad vide da nisu u pravu. Ne očekujte od njih da se povuku - njihova vatra ih drži čvrsto prikovanom za mišljenje koje su jednom izrazili. Doduše, pomislite samo šta tek znači ako svojim mišljenjem štiti vas - takva se podrška ne zaboravlja!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs