5 znakova horoskopa čiji će se životi zauvek promeniti tokom pomračenja 18. septembra 2024: Očekuje ih veliki preokret

Ovo su 5 znakova kojima će se životi zauvek promeniti tokom pomračenja 18. septembra 2024. godine.

Horoskop
5 znakova horoskopa čiji će se životi zauvek promeniti tokom pomračenja 18. septembra 2024: Očekuje ih veliki preokret
Foto: Shutterstock

Počinje nova era – osa karmičkih čvorova počinje polako da se pomera od linije Ovan-Vaga ka Ribama-Devicama, iako će se tehnički tamo preseliti tek u januaru 2024.

Međutim, 18. septembra 2024. pomračenje Meseca u Ribama će biti fantastično moćno zbog uključivanja Neptuna i Saturna, koji će staviti snažan naglasak na odnose, iskustva i duboke emocionalne veze. Čini se da se prošlost i budućnost spajaju, ali u znaku Riba Mesec je prilično pasivan i snaga svake osobe će biti u sposobnosti da kontroliše svoja osećanja.

Pomračenje u Ribama je test univerzuma: povezano sa sposobnošću da razumete i kontrolišete svoje nesvesno. Stare veze ili karmički zadaci koji traju skoro jedan život mogu isplivati na površinu. Očekujte mistična otkrića i snove od kojih ćete se naježiti.

Horoskop
foto: Shutterstock

Na koga će najviše uticati Pomračenje 18. septembra u Ribama?

Blizanci

Važan događaj će se desiti u sektoru vaše karijere i statusa – vaš menadžer se može promeniti, ili će se promeniti vaša pozicija. Promene takođe mogu uticati na vaše odeljenje ili organizaciju – mogu biti nametnute neke posebne, specijalizovane odgovornosti. Sve u svemu, ovo pomračenje u Ribama otvara ceo dvogodišnji ciklus povezan sa promenom vaše karijere i pravca vašeg života; oni će neminovno početi da se menjaju od januara 2025, a 18. septembra ćete se osećati prilično emotivno. Za oženjene ili udate Ribe može početi period brakorazvodnog postupka.

Devica

Pomračenje se dešava u vašem partnerskom sektoru, tako da ćete uskoro videti završetak važnog ciklusa u vašim odnosima. Na primer, vaš partner će odlučiti da se razvede, ili ćete se vas dvoje preseliti i tražiti neke nove i potpuno drugačije opcije za razvoj. Pomračenje će biti osetljivo – dodirnuće one strune duše koje su odgovorne za vaše samopoštovanje. Moraćete da vidite u svom partneru šta već neko vreme kriju vaše ružičaste naočare. Neko će možda saznati za izdaju, ili će, u najboljem slučaju, vaš partner proći kroz krizu, udaljiti se od vas i potpuno se fokusirati na posao.

Strelac

Pomračenje 18. septembra dešava se u vašem sektoru nekretnina i porodice – možete odlučiti da se preselite, kupite ili prodate dom. Takođe, za mnoge Strelce, zbog tranzita Jupitera u sektoru veza, može se desiti važan događaj u ljubavnoj sferi – na primer, vi i vaš partner odlučite da živite zajedno. Pomeranje može potrajati dugo, pošto se pomračenje dešava tokom retrogradnog perioda i Saturna i Neptuna – ne žurite. Do novembra će situacija postati jasnija, a možda će i preostali dokumenti biti potpisani.

Jarac

Pomračenje nastaje kada se vaš vladar Saturn uključi u sektoru rodbine i putovanja, što vam može doneti odluku da promenite mesto boravka ili važan događaj u krugu porodice. Na dan samog pomračenja, verovatno ćete dobiti važno pismo ili poziv poštom, koji može govoriti o nekim dugovima ili zadacima u vezi sa dokumentima. Takođe, za vas može biti rešeno pitanje koje traje od 10. marta i vezano za dobijanje dokumenata.

Ribe

U vašem znaku dolazi do pomračenja – završavate važan period u životu, ali će vas to staviti u centar pažnje, a možda će vas prekriti jake emocije. Na primer, situacija u porodici će vas primorati da donesete čvrstu odluku, možda ćete morati da preuzmete ozbiljne i velike obaveze. Saturn uvek donosi osećaj tereta, ali to često može biti zbog važne pozicije ili vrlo odgovornog statusa. Zdravstveni pregled će takođe verovatno otvoriti oči za neke probleme vezane za zube, kosti, imunitet ili krv. Budite oprezni i uradite sve testove prema preporukama lekara – za njih je zaslužna kombinacija Saturna i Neptuna u vreme pomračenja u vašem znaku, piše wday.ru.

(Glossy)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs