ASTROLOGIJA

Kineski godišnji horoskop za 2021. godinu - Tigar

Stare ljubavi ponovo postaju aktuelne

Zanimljivosti
11:29h Autor:
Foto: Shutterstock

Naredne godine moraćete da povedete računa o onome što izgovarate da vas nepromišljene reakcije ne bi skupo koštale. Ukoliko se bavite nekim umetničkim poslom, za vas će 2021. biti jako spešna.

Najveći napredak na polju karijere možete očekivati krajem februara i početkom marta.

Ljubav

Ova godina će biti u znaku rešavanja starih sukoba. Velika je mogućnost da će neka osoba iz prošlosti ponovo postati aktuelna i da će se kod vas probuditi ugašene emocije. Zvezde sugerišu da je dobro vreme da pružite još jednu šansu bivšem partneru.

Slobodni predstavnici ovog znaka će stalno nailaziti na neke prepreke što se ljubavi tiče. Povoljniji period sledi tek od septembra.

Novac

U martu se mogu pojaviti neočekivano veliki troškovi, zato bi bilo dobro da već sad počnete da štedite. Nešto povoljni period sledi početkom jeseni, naročito ukoliko se bavite transportom ili nekretninama.

Zdravlje

Godina je sjajna za drastične promene. Ovo je dobro vreme za mršavljenje, povećanje mišićne mase, ispravljanje loših navika i nezdravog načina života.

Karijera

Postoji velika mogućnost za promenu radnog mesta. Na početku ćete osećati strah, ali te promene će vam doneti boljitak. Ove godine morate biti fleksibilni i snalažljivi ukoliko želite da postignete uspeh na polju karijere.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs