ASTROLOGIJA

Kineski godišnji horoskop za 2021. godinu - Zec

Nailazićete na povoljne prilike na svakom koraku

Zanimljivosti
12:01h Autor:
Kineski godišnji horoskop za 2021. godinu - Zec
Foto: Shutterstock

Ovo je godina Bivola, ali jednako uspešna će biti i za osobe rođene u zanku Zeca. Šta god da odličite da radte, postićićete veliki uspeh. Mnogi će se dvoumiti oko selidbe i započinjanja nekog novog poglavlja u životu. Najuspešniji mesec će biti oktobar. Generalno, 2021. će biti prilično velikodušni prema Zečevima.

Ljubav

Društveni, prijateljski, porodični odnosi - na tom aspektu će se bazirati cela 2021. godina.

Bićete raspoloženi za ljubav, pa ćete flertovati na svakom koraku. Biće puno udvarača, a jedna osoba će vam posebno privući pažnju. Upoznaćete se preko zajedničkih prijatelja i to poznanstvo će biti sudbonosno. Od sredine godine možete da očekujete zanimljiv i harmoničan period u ljubavi.

Novac

Porodica će biti tu za vas u svakom trenutku. Od njih možete očekivati veliku pomoć na poslovnom planu. Biće vam moralna, ali i finansijska podrška, kada zapadnete u krizu.

Sredinom leta bliski ljudi će vam pružiti materijalnu podršku, nakon čega će vaša finansijska i poslovna situacija brzo krenuti uzlaznom putanjom. razmislite o pokretanju sopstvenog biznisa, ali ne prenagljujet sa odlukama.

Zdravlje

Vreme je da počnete da se bavite nekim sportom. Tako ćete ojačati imunološki sistem i osećaćete se mnogo bolje. Generalno, sa zdravljem, tokom 2021. godine, nećete imati problema.

Karijera

Zečevi tokom 2021. godine mogu postići mnogo, ali samo ako tome pristupe sa velikom marljivošću i entuzijazmom. Ne plašite se maštanja, već se potrudite da svoje snove pretvorite u stvarnost.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs