NEVEROVATNO!

CRNA UDOVICA BI DA SE PITA:Nakon što je ubila muža, ne dopada joj se što će njen lik prikazati "nepristojna" Lejdi Gaga!

Snimanje filma po istinitom događaju, o čuvenom ubistvu prvog čoveka brenda Guči, uzburkalo je strasti.

Filmovi
Autor:
CRNA UDOVICA BI DA SE PITA:Nakon što je ubila muža, ne dopada joj se što će njen lik prikazati "nepristojna" Lejdi Gaga!
Foto: Profimedia

Naime, naslednica koja je naredila ubistvo muža oštro je kritikovala Lejdi Gagu zbog toga što nije želela da je upozna pre nego što dočara njen lik na filmskom platnu.

Patricia Ređiani, italijanska naslednica koja je naredila ubistvo njenog supruga, kritikovala je Lejdi Gagu zbog toga što nije, kako kaže, "imala trun zdravog razuma i poštovanja" i upozna je pre nego što će je predstaviti u "Kući Guči".

U krimi filmu Ridlija Skota glavnu ulogu, ulogu bivše supruge Mauricija Gučija, čoveka koji je osamdesetih bio na čelu čuvene modne kuće Gučija(Adam Drajver), tumači Lejdi Gaga.

Ređiani je 1998. osuđena za naručivanje ubistva svog bivšeg supruga. Ona je osuđena na 29 godina zatvora, ali je nakon žalbe koju je uložila kazna smanjena na 26 godina. Oslobođena je 2016. godine, a te godine je za The Observer rekla: "Mislim da sam vrlo jaka osoba jer sam preživela sve ove godine u zatočeništvu. Puno sam spavala. Gajila sam svoje biljke. Pazila sam na Bambija, moju kućnu ljubimicu..."

Na istu temu je dodala: "Uopšte ne volim da pričam o tom vremenu. Sve mi je to kao ružan san."

'Crna udovica', kako su je prozvali mediji, uslikana na ulicama Milana
"Crna udovica", kako su je prozvali mediji, uslikana na ulicama Milanafoto: Profimedia

U novom intervjuu za italijansku nacionalnu novinsku agenciju Ansa, rekla je:

"Nervira me činjenica što me Lejdi Gaga prikazuje u novom filmu Ridlija Sckota, a da čak nije imala toliko ljubaznosti i poštovanja da dođe i upozna me, pita za mišljenje... "

Ređini(72) je dodala: "To nema nikakve veze s novcem, jer ja neću uzeti ni centa od filma. Radi se o zdravom razumu i poštovanju. Verujem da bi svaki dobar glumac trebalo prvo da upozna osobu koju treba da igra u filmu. Mislim da nije u redu što me nisu kontaktirali. I kažem ovo sa svim simpatijama i uvažavanjem koje imam prema njoj."

Lejdi Gaga, Adam Drajver
foto: Profimedia

Film bi trebalo da se nađe u bioskopima u novembru 2021, a u ostalim ulogama će se naći i Džeremi Ajrons, Al Paćino, Džek Hjuston i Džerad Leto.

Film je zasnovan na knjizi "Kuća Guči: Senzacionalna priča o ubistvu, ludilu, glamuru i pohlepi" Sare Gai Forden iz 2012. godine.

Lejdi Gaga, Adam Drajver
foto: Profimedia

Puštanje filma simbolično se poklapa sa obeležavanjem 100 godina od stvaranja kuće Guči.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs