Fanovi u šoku

U nastavku serije Seks i grad NEĆE BITI ZVERKE: Da li se EJDAN vraća u život KERI BREDŠO?! (FOTO)

Obožavatelji serije Seks i grad s nestrpljenjem iščekuju vesti o nastavku serije pod nazivom "And Just Like That…" koji bi se uskoro trebalo da počne da snima u Njujorku. Mnogi su bili razočarani kada su saznali da Kim Katral u nastavku neće reprizirati ulogu Samante Džouns, a sada saznajemo još šokantnih detalja.

Filmovi
Autor:
U nastavku serije Seks i grad NEĆE BITI ZVERKE: Da li se EJDAN vraća u život KERI BREDŠO?! (FOTO)
Foto: Profimedia

Novo razočaranje moglo bi da bude još veće. Naime, prema informacijama koje je prvi prenio Pejdž Siks, u nastavku se neće pojaviti ni Kris Not u ulozi Zverke.

Pre nekoliko godina pojavile su se glasine kako je prema scenariju za nikad realizovani treći film iz franšize Zverka trebalo da umre. Not je to opovrgnuo, ali nije objasnio zbog čega Zverka nije trebao da bude deo trećeg filma.

Kada Zverka sretne Zverku: Po ovom čoveku je nastao čuveni lik i zavodnik iz serije Seks i grad! (FOTO)

Keri Bredšo, Seks i Grad, Ejden, Sara Džesika Parker, Džon Korbet
foto: Profimedia

Još jedna glavna junakinja Seks i grada mogla bi ostati bez svoje velike ljubavi. Dejvid Eigenberg koji je glumio Mirandinog muža Stiva Brodija još uvek nije potvrdio svoje učestvovanje u snimanju nastavka i trenutno je u pregovorima s producentima.

Miranda Hobs, Stiv Brejdi, Seks i grad, Sintija Nikson
foto: Profimedia

I dok je neke izostanak Zverke šokirao, obožavatelji Ejdana Šoa se sada nadaju kako je ovo prilika da se Keri Bredšo vrati upravo njemu. Da li će se Džon Korbet možda pojaviti u seriji i napraviti veliki preokret u životu naše omiljene junakinje saznaćemo uskoro.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs