FILM KOJI JEDVA ČEKAMO

KONTROVERZNA PRIČA O ITALIJANSKOJ PORODICI GUČI: Lejdi Gaga uskočila u ulogu poznate modne ikone! (FOTO)

Kreiranje, nasledstvo, moć, neverstvo… Tako bi ukratko izgledalo ono što nas očekuje u novom ostvarenju, koje će nam otvoriti prozor u svet tajni porodice Guči, vlasnika čuvene modne imperije.

Filmovi
Autor:
KONTROVERZNA PRIČA O ITALIJANSKOJ PORODICI GUČI: Lejdi Gaga uskočila u ulogu poznate modne ikone! (FOTO)
Foto: Profimedia

Prema dosadašnjim saznanjima, Ridli Skot posebno će se osvrnuti na ubistvo Mauricija Gučija, za koje je optužena njegova nekadašnja supruga Patricija Ređani. Kada je reč o scenariju, za njega je zadužen Roberto Bentivenja, a njegov rad zasnivaće se na romanu Sare Gej Fordeniz iz 2001. godine pod nazivom The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed.

Reditelj je ujedno i producent, ali u to su uključeni i njegova supruga, kao i Kevin Volš. Ukoliko želite da vidite ono što smo najavili u naslovu, te otkrijete više detalja, pozivamo vas da ostanete sa nama i u redovima koji slede.

Ridli Skot okupio je sjajnu ekipu, u kojoj se nalaze Džeremi Ajrons, Džared Leto, Al Paćino, Lejdi Gaga, te Adam Drajver. Zanimljivo je da je ulogu Rodolfa Gučija prvobitno trebalo da igra Robert de Niro, ali je na kraju pripala Ajronsu.

Uloga Patricije Ređani je nakon dugogodišnjih pregovora ipak poverena Lejdi Gagi. Ovo je prilika da nas pevačica još jednom uveri u svoj glumački talenat, nakon veoma uspešne role u filmu A Star Is Born. Ovoga puta gledaćemo je kao najpoznatiju udovicu, dok će njenog partnera tumačiti Adam Drajver. Pored ovih zvezda, svoje mesto na setu obezbedila je i Kamij Koten, koja će dočarati lik dame koja je preotela srce Mauricija Gučija.

Pravi kriminalci "disali su za vrat" tvorcima filma "Kum": Sve što je pratilo famoznu trilogiju biće pretočeno u film!

Lejdi Gaga, Adam Drajver
foto: Profimedia

Nimalo slučajno, premijera filma House of Gucci biće upriličena tokom 2021. Naime, ove godine navršava se 100 godina od osnivanja ove modne kuće, a sve je započelo proizvodnjom kožnih rukotvorina u središtu Firence.

Gučo Guči razvijao je biznis sve dok nije poprimio oblike koje danas poznajemo. Iako je sve neizvesno zbog trenutne pandemije, snimanje je predviđeno za ovaj i naredni mesec, i to simbolično u Milanu i Firenci, odakle je sve krenulo…

Lejdi Gaga pobrinula se za pravo iznenađenje – kadar sa seta u planinskom ambijentu (kao što možete videti na fotografiji). Odevena u crno odelo, ona se fotografisala sa podjednako šik obučenim kolegom Adamom Drajverom. On pozira nasmejan sa naočarima širokog okvira, u pletenom džemperu, a zajedno su više neko šik!

Moramo priznati da nam se jako dopada ovaj neočekivani glumački spoj i da jedva čekamo premijeru!

Kakvi su vaši utisci?

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs