Jedostavni zahtevi metal legendi

Neobični zahtevi grupe Slayer

Legende metal zvuka, sastav Slayer u Beograd dolazi komfornim autobusima na dan koncerta, 25. juna, a u Kombank Areni članove benda čekaće zamračene svlačionice
Događaji
21:30h Autor:
Neobični zahtevi grupe Slayer

Pored jednostavnog menija na kome se nalazi izbor od piletine, ćuretine i bifteka, žestoki momci iz benda Slayer više pažnje posvećuju grickalicama. Običnim čipsem se zanimaju ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom dok ostalim danima grickaju tortilje, odnosno kukuruzni čips.

Slična pravila imaju i sa M&M bombonama i čokoladicama tako da obične M&M preferiraju kada i obični čips a ostalim danima jedu one punjene kikiriki puterom.

Pored ovoga, nevezano za dane u nedelji, članovi benda će imati i razne vrste krekera, pereca, koštunjavih plodova, svežeg voća kao i sokova, energetskih pića.

Posle koncerta, nazdraviće žestokim pićima među kojima su votka i tekila ali i raznim vrstama piva i vina. Tom Araja (Tom Araya) imaće posebnu garderobu u kojoj će ga čekati isključivo kafa i razne vrste čajeva.

Slayer u Beograd dolazi prvi put u postavci koju čine Tom Araja, Keri King (Kerry King), Pol Bostaf (Paul Bostaph) i Geri Holt (Gary Holt). Bostaf se bendu vraća posle duže pauze, Holt će i dalje će gitarista umesto nedavno preminulog Džefa Hanemana (Jeff Hanneman).

Ovogodišnja turneja broji 35 datuma među kojima se nalazi veliki broj glavnih letnjih festivala u Evropi, istočnoj Evropi i Južnoj Americi u periodu od juna do oktobra.

Araja i King svim fanovima poslali su obaveštenje da i pored svih nedaća, turneju ne odlažu.

“Znamo da naši fanovi svuda pate zbog gubitka Džefa kao i mi. Želimo da vas obavestimo da dolazimo ovog leta u Evropu tokom juna, jula i avgusta i da ćemo svi zajedno praviti buku za našeg brata i dragog prijatelja Džefa…Vidimo se!"

Na nedavno održanoj dodeli nagrada magazina Kerrang! bend Slayer nagrađen je u kategoriji Legende. Ovu laskavu titulu Slayer je osvojio u oštroj konkurenciji a među nagrađenima su se našli i Iron Maiden (u kategoriji Inspiracija), bend Venom (Ikone kategorija) kao i Pantera (Hall of Fame kategorija).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs