U petak modna revija mladih dizajnera: Moja kratka suknja je sloboda

U saradnji sa Savabien kompanijom i Naxi radijom, ARTIE kreativni centar po treći put organizuje grupnu reviju mladih dizajnera iz cele Srbije, ispred glavnog ulaza Ušće Shopping Centra, na Naxi plaži.
Događaji
09:38h
U petak modna revija mladih dizajnera: Moja kratka suknja je sloboda
1 / 10

Vodeći se idejom ''Moja klratka suknja je sloboda'', američke dramaturiškinje Iv Ensler, koja na specifičan, umetnički način opisuje borbu za ženska prava, u petak 21. juna 2013. u 21h u vidu grupne revije, predstaviće se radovi mladih afirmisanih i neafirmisanih dizajnera iz čitave Srbije.

Organizatori tvrde da je u vreme kada žene treba da stoje čvrsto na svojim nogama, potrebno podsetiti zrelije ali i ohrabriti mlade žene na isticanje svojih prava i sloboda. Upravo je to i cilj revije, u kojoj će dominirati suknja, kao odevni komad ali i simbol ženske borbe za nezavisnost.

Modna blogerka i novinarka, Branislava Antović preuzela je ove godine palicu stilistkinje revije i pokušaće da na svoj način doprinese ideji o ženskoj slobodi.

Mladi modni stvaraoci iz cele zemlje, Sandra Lalović, Lada Dragović, Aleksandra Pecić, Jovan Stevanović, Tijana Žunić, Dajana Grubišić, Jelena Stefanović, Jovana Životić, Ljiljana Adamov, Stevan Božinović, Miljana Kević, Elena Dušej, Sara Dević, Lena i Jovana Radmilović, Koncept Zanat i NAAMI dizajn, udruženo će predstaviti svoje nove kreacije za samostalnu, uspešnu i odvažnu ženu.

Artie revija je i ove godine otvorenog tipa, te tako svi koji prate modu, rad mladih dizajnera i uvažavaju ženska prava mogu da isprate ovaj događaj u petak od 21h, ispred glavnog ulaza Ušće Shopping Centra, na Naxi plaži.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs