Od 19 sati

Besplatan mini koncert: Dubioza kolektiv 20.marta u DKSG

Nakon koncerta planirano je druženje sa ovom balkanskom pank dab grupom, poznatom po tome što u svojim tekstovima žestoko kritikuje posleratno korumpirano društvo, nacionalizam i nepravdu
Muzika
00:50h Autor:
Besplatan mini koncert: Dubioza kolektiv 20.marta u DKSG
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Besplatan mini koncert grupe Dubioza kolektiv u trajanju od 30 minuta biće održan u četvrtak, 20. marta od 19 sati na Letnjoj pozornici Doma kulture Studentski grad (DKSG).

Posle koncerta sledi druženje sa bendom, potpisivanje plakata, fotografisanje, prodaja cd-ova, najavljeno je iz DKSG.

Balkanska pank dab grupa Dubioza kolektiv nastupiće 5. aprila u beogradskoj Kombank areni i tim povodom priredila je svojevrsni omaž kultnom filmu "Ko to tamo peva" snimivši svoju kratku Jutjub verziju legendarne pesme "Za Beograd".

Ovaj angažovani bosansko-hercegovački sastav poslednjih godina osvojio je publiku u regionu sa nekoliko zapaženih albuma i brojnim hitovima kao što su: Kažu, Blam, Firma ilegal, Balkan Funk, Marijuana, Kokuz... žestoko kritikujući u svojim tekstovima postratno korumpirano društvo u kom vladaju nacionalizam, negativna selekcija i nepravda, istovremeno boreći se za slobodu, ravnopravnost i pravedan društveni poredak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs