Izgled

Žena (40) sada izgleda mlađe nego kada je imala dvadeset godina: Otkrila je caku zašto je to tako! (FOTO)

Njene pomalo nestandardne metode uspele su da je podmlade dvadesetak godina

Lifestyle
16:27h Autor:
Žena (40) sada izgleda mlađe nego kada je imala dvadeset godina: Otkrila je caku zašto je to tako! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ belinda.n.x

Belinda Norton iz Australije podelila je savete koji njoj pomažu da ostane mladolika u četrdesetim.

Ova četrdesetjednogodišnja mama dvoje dece izgleda upola mlađe a ovo su njene tajne dobrog izgleda:

Belinda smatra da je za dobar izgled osim kvalitetne hrane i pića, potrebno negovati i zdrav razum i pozitivno razmišljanje.

Neki njeni saveti su pomalo neobični, poput onog da se mora izbegavati ispijanje pića na slamčicu jer se tako stvaraju bore oko usana.

Ona smatra da je pozitivne misli i izlasci sa prijateljicama čine mladolikom.

Ovako se hrani najzgodnija šezdesetogodišnjakinja na svetu: Ishrana koja je zadužena za mladolikost i dobru formu Kristi Brinkli

"Ništa te tako ne podigne kao dobra trač partija sa drugaricom, zajednički odlazak u teretanu ili večernju šetnju. Ženama su potrebne najbolje drugarice, jer su one najbolja antistres terapija koju jedna žena može poželeti!"

Kada je hrana u pitanju Belinda savetuje:

"Jedite zdravu hranu koja hrani i neguje vaše telo. Jedite šest obroka dnevno ali da porcija na tanjiru bude veličine vaša dva dlana."

Ona se kune u borovnice i jede ih svakodnevno, smatrajući da njima duguje svoju mladolikost. Kaže da su pune antioksidanasa, te da poboljšavaju kvalitet krvi i sprečavaju kardiovaskularne bolesti. Zdrava krv znači uspešna borba sa svim bolestima, tvrdi Belinda.

Pored borovnica, Belinda jede spanać, badem, losos i ostalo povrće. Industrijski obrađenu hranu ne jede, a brojanje kalorija smatra pogrešnim načinom držanja dijete.

Ova žena uskoro puni 70 godina: Njen trik za mladolikost je neverovatan! (FOTO)

Belinda smatra da je za telo izuzetno bitno da dobija dovoljne količine vode. Savetuje da se pre svakog jela popije velika čaša vode, a da se iz ishrane izbace sokovi i alkoholna pića.

Što se tiče nege kože, Belinda savetuje da izbegavate "prženje" na suncu, da se redovno skida šminka sa lica pre spavanja, a piling da se radi svaka tri dana.

Zaštitna krema i naočare za sunce su obavezni!

Kada je vežbanje u pitanju, Belinda savetuje ljude da smanje trčanje jer to izaziva "stres u telu". Od fizičke aktivnosti praktikuje pešačenje, biciklizam i dizanje tegova.

Niko ne veruje da ova žena ima 45 godina: Ona tvrdi da mladolikost duguje ovom soku! (FOTO)

Belinda savetuje sve one koji žele da budu mladoliki kao ona da: uzimaju suplemente za jačanje kose i noktiju, da praktikuju jogu i meditaciju, da imaju pozitivne misli, slušaju umirujuću muziku, te da idu u duge šetnje.

Majka dvoje dece kaže da mladolikost podstiče i kupanje u kadi, čitanje knjiga pre spavanja, izbegavanje socijalnih mreža i slatkiša, te obezbeđivanja telu dovoljno sna!

(Stil.kurir.rs)

Ovako je nekad izgledala: Danas ima 60 godina i jedan neobičan recept za mladolikost! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs