Astrologija otkriva

Mesečni horoskop za Lava: Čekaju vas srećne emotivne okolnosti!

Slobodni treba da obrate pažnju na jednog Blizanca, Vodoliju ili Strelca – moguće da se među njima krije ljubav vašeg života, dok Lavovima u vezi ovaj mesec može doneti izazove ili neka razdvajanja

Lifestyle
Autor:
Mesečni horoskop za Lava: Čekaju vas srećne emotivne okolnosti!
Foto: Shutterstock

POSAO I FINANSIJE

Konjukcija planete novca Venere i planete promena Urana na početku meseca većini Lavova donosi iznenadni priliv novca, ali i mogućnost velike zarade uz rizične poslove, odnosno preko ulaganja. Pod uticajem punog meseca iz vašeg astrološkog polja ugovora i dogovora već početkom meseca pristajete na saradnju koju vam nudi jedna Vaga ili Škorpija.

Venera, Mars i Pluton praviće odlične aspekte od 6. do 19. aprila na vaše polje posla i karijere i ove savršene aspekte trebalo bi da iskoristite da učvrstite neke poslovne temelje, uspostavite odličnu saradnju sa osobama od autoriteta, ali i da zaradite što više novca od onoga što volite. Moguće je da će vam se javiti neke nove ideje, pa i mogućnost proširenja biznisa u tom periodu. 24. aprila Venera prelazi u znak Blizanaca, pa će vam finansijska situacija biti odlična, posebno Lavovima na položaju ili onima koji se bave luksuzom ili javnim poslom.

Godišnji horoskop za novac i posao: Lavovi, imaćete znatno bolju finansijsku situaciju!

foto: Shutterstock

LjUBAV

Lavovi će dočekati april mesec pod srećnim emotivnim okolnostima. Venera i Uran iz njihovog astrološkog polja putovanja i inostranstva mogli bi da donesu vezu na daljinu ili ljubav sa osobom koja često putuje. Obratite pažnju na jednog Blizanca, Vodoliju ili Strelca – moguće da se među njima krije ljubav vašeg života.

Lavovima u vezi ova energija može doneti izazove ili neka razdvajanja. Ipak, možete da odahnete jer u periodu od 7. do 18. aprila Venera pravi pozitivne aspekte sa Marsom i Plutonom, tako da ćete neke vaše zajedničke planove sa partnerom konačno moći da realizujete. Razmišljaćete mnogo trezvenije i donositi realnije odluke.

Slobodnim Lavovima posle 25. aprila smeši se tajna avantura sa Ovnom ili Škorpijom.

(Aleksandra Grujić, mycupoftea.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs