Provereno

Dobre navike ne treba menjati: Jednu stvar možete da nosite uvek i svuda sa sobom!

Kad malo bolje razmislim, moj muž sebi jednostavno zna da ugodi
Lifestyle
04:06h Autor:
Dobre navike ne treba menjati: Jednu stvar možete da nosite uvek i svuda sa sobom!
Foto: Shutterstock

Moj suprug je, mogu da potpišem, najveći uživalac kafe od svih ljudi koje poznajem. Bez dva gutljaja omiljenog napitka ne izlazi iz kuće. Ta dva gutljaja mu znače da se probudi, rasani i natenane spremi za posao - i pravac u kancelariju.

U kancelariji sledi druga kafa, ali malo drugačija. Kako kaže - ona prava. E, tu kafu ne pije s nogu, već onako lagano, natenane, sa uživanjem. Ne dolazi u obzir nijedna druga već isključivo jaka, turska, crna kafa samo bez šećera (tu se razlikujemo - u mojoj šolji uvek ima malo šećera).

Kao i svaki muškarac, još Bik u horoskopu, voli da bude praktičan. Zato bira Black’n’Easy tursku kafu​ - spremna je za minut, nema kuvanja, samo otvoriš kesicu, sipaš u šolju i preliješ vrelom vodom. Nikad lakše!

Stavi šolju na sto i posao može da počne uz dobru dozu kofeina.

Foto: Stil
Foto: Stil

Kad malo bolje razmislim, on jednostavno zna da ugodi sebi. I neke svoje navike ne menja - ne želi da ih menja. Uz njega sam naučila da i sama budem što praktičnija. Umesto da svako jutro čekam da mi kafa provri, uzmem svoju omiljenu šolju i razmutim kesicu Black’n’Easy turske kafe​ (sa šećerom) i dan može da počne.

Postoji još jedan razlog zašto oboje volimo Black’n’Easy tursku kafu​ - zbog vrlo jednostavnog pakovanja, možemo da je nosimo uvek i svuda sa sobom. U kaseti u kolima uvek ćete naći barem dve kesice kafe, da se nađe. Kad se spremamo za putovanje, u kofer obavezno idu dve domaćinske šolje i pregršt kesica kafe. Nikad ne znate da li ćete svuda naći tursku kafu, a vrlo moguće da ne.

Zato, dobre navike ne treba menjati, a uz Black’n’Easy tursku kafu​ sada je to još lakše!

Pročitajte još: Suptilno zavođenje, kako samo žene znaju: Oborite ga s nogu jednim potezom!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs