Baka od 83 godine pala je na priču 37godišnjeg Mohameda pa se preko noći udala za njega: Evo kako sada živi

Penzionerka Iris Džons udala se za skoro 50 godina mlađeg muškarca, da bi sada odlučila da se razvede od njega jer je bio sa njom "samo zbog novca"

Lifestyle
Baka od 83 godine pala je na priču 37godišnjeg Mohameda pa se preko noći udala za njega: Evo kako sada živi
Foto: Printscreen/Facebook

Iris Džons(83) postala je prava senzacija u Velikoj Britaniji kada je pre par godina javno pričala o tome kao je pronašla skoro 50 godina mlađeg dasu, odletela u Egipat zbog ljubavi i tamo se venčala sa izvesnim Mohamedom kojeg je od milja prozvala "mačak".

Međutim, njena bajkovita ljubav bila je kratkog veka kada je Mohamed počeo da izvlači novac od naivne Iris, te se u njenim očima preko noći pretvorio u "pacova".

Ispostavilo se da je ljubav trajala onoliko dugo koliko je Iris mogla da plaća Mohamedove dugove, a osim toga, stalno mu je slala velike količine novca.

Iris Džons
foto: Printscreen/Facebook

"Upozorenje svim ranjivim ženama na mreži, koje ćaskaju sa prevarantima i manipulatorima, misleći da šalju poruke pravim muškarcima na legitimnim sajtovima za upoznavanje. Imajte na umu da su oni zainteresovani samo za vaš novac i da će slatkorečivo da vam pričaju danima, mesecima i godinama sve dok ne izvuku sav vaš novac."

Iris je priznala da je Mohamed od nje tražio da plati 25.000 funti bungalov u kojem su bili smešteni u Egiptu, da joj je stalno tražio da mu šalje novac i to pre venčanja, a nakon venčanja je insistirao da ona promeni testament.

"Čovek za koga sam se udala pokušao je da me otuđi od moje porodice kako bi me naterao da promenim testament, ali mi smo veoma bliska porodica i oni su me podržavali sve vreme, otkako sam postala žrtva ovog podlog i ništavnog čoveka".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs