Horoskop za 24. maj: Nikom u životu ne ide tako dobro kao Škorpijama, dok njih čeka period potpunog preporoda

Dnevni horoskop za 24. maj kaže kako će Bik uživati u izlascima, dok će Lav juriti za karijerom

Horoskop
Autor:
Horoskop za 24. maj: Nikom u životu ne ide tako dobro kao Škorpijama, dok njih čeka period potpunog preporoda
Foto: Norbert Scanella / Panoramic / Profimedia

Ovan

Posao: Izvesno usporavanje je moguće danas na vašem poslovnom planu, pa je savet da ne brzate sa odlukama.

Ljubav: Atmosfera na vašem ljubavnom horizontu biće malo napetija, što znači da znači da ostajete manje više na istim pozicijama i različitim talasnim dužinama.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Uz minimalnu pomoć sa strane, trebalo bi da se bar malo oslobodite pritiska obaveza. Ne zalećite se u neke poslove o kojima nemate dovoljno informacija.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni trebalo bi i dalje da uživate u druženju i izlascima. Jedna od osoba iz tog društva može vas jako zainteresovati.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Biće vam potrebno da uložite dosta truda i napora danas da organizujete najpre sebe, a zatim i sve oko vas. Ne ustručavajte se da zatražite pomoć.

Ljubav: Opušten dan bez nekih značajnijih promena očekuje vas na ljubavnom planu. Razgovarajte, družite se sa prijateljima, izađite na neko lepo mesto.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Budite vredni, istrajni u svemu što radite. Moguće je da ćete neke zaostale obaveze morati da prolongirate za narednu sedmicu, ali ništa strašno.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, mogli biste da obnovite neku komunikaciju iz prošlosti sa mlađom osobom. Pitanje je koliko će vam prijati.

Zdravlje: Moguća nervoza, napetost.

Lav

Posao: Moguće su manje turbulencije u sferi posla, može doći i do prekida neke saradnje, pa je bitno da ništa ne forsirate već strpljivo sačekate moment za reagovanje.

Ljubav: Smanjite očekivanja, i biće manje razloga za nezadovoljstvo na ljubavnom polju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Novi poslovni zadaci pristizaće i danas, a treba iskontrolisati i ono od ranije. Neće vam biti lako, posebno što se u neke saradnike baš i ne možete pouzdati sto posto.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, onda ste svakako okruženi novim simpatijama i uživate. Ne žurite nigde, opustite se.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Potražite pomoć, podrška će vam puno značiti, i uspećete da ispoštujete zadate rokove.

Ljubav: Svi parametri ukazuju na ljubavni dan u granicama prosečnog. Nije preporučljivi da vam bude dosadno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Vrlo dobar radni imaće većina Škorpija koja privodi kraju ranije dogovorene zadatke. Eventualne promene planova mogu vas malo izbaciti iz takta ali ništa vredno sekiracije.

Ljubav: Ne bi trebalo da se tokom ovog dana bavite bilo kakvim forsiranjem i insistiranjem, učinite sve što je do vas da uživate u svakom zajednički provedenom trenutku.

Zdravlje: Bez nekih značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Trebaće vam danas strpljenja u komunikaciji sa saradnicima, potrudite se da ostanete stabilni i dosledni svojim stavovima. Proveravajte i sebe i druge kada su informacije u pitanju.

Ljubav: Strpljenje će vam biti potrebno i na polju ljubavi, a vi ga baš danas nećete imati u potrebnim količinama.

Zdravlje: Moguća osetljivost zglobova.

Jarac

Posao: Za većinu predstavnika Jarčeva ovaj radni dan trebalo bi da posluži za pravljenje smernica za profesionalno angažovanje u narednom periodu.

Ljubav: Svi uslovi postoje da danas uživate u sferi ljubavi, bilo da je reč o zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom, ili nameravate da nekim finim gestom iznenadite novu simpatiju.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Vodolija

Posao: Budite usmereni na sve što je vezano za dogovore i konkretizaciju nekih poslovnih projekata.Potrebno je da se samo malo bolje organizujete i sve će ići mnogo lakše.

Ljubav: Treba da nekim finim znacima pažnje ulepšate trenutke jedno drugom, uživajte. Planirajte neko putovanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Biće vam potrebno dosta fleksibilnosti da sa nekim osobama izađete na kraj danas. Neke nove obaveze vam mogu biti nametnute, i nećete imati baš mnogo izbora.

Ljubav: Ako bar jedna nova interesantna osoba već neko vreme okupira vašu pažnju, danas bi mogli da osmislite dobar plan za neki konkretan potez u sferi ljubavi.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs